Tuesday, January 5, 2010

~hurt hurt hurt~

salam and hye..

penah tak pada satu tahap korang rasa hati jadi ketat..tiba2 rasa macam nak nangis..oh tuhan..patut la dari semalam rasa macam tak sedap hati..rasa macam tak hepi..

tolong lah..i tak dapat nak cerita sepenuh nye sebab i think this is too personal to say it out loud..serius i need to borrow anyone shoulder to cry on..i janji i tak kan kesat hingus kat ur shirt..huuu...

sekali lagi i bagitau i pasrah..redha or wat so ever it is..this is so much pain..sangat sakit ok..i tak mampu tahan..better to let go then hold it and...the pain that i feel..bukan boleh kongsi pun..sendiri tanggung..i tak sanggup..

*since internet is macam tahi..im not sure i will update the blog keraply..soooo..till then..see yaa!

xoxo




4 comments:

NICK IRFAN said...

first nk komen cantik background bru akak ni.. eh!! nape ni kak? mcm sedih jer entry kali ni? ha! ni msti kes bf akak main kayu 3 ni... ape2 pun sabar je la kak mngkin ade hikmahnye.. ape2 pun jgn sedih2 kak klu dilanda musibah sbb slalunya klu tuhan bg kita musibah mngkin akan datang dia akan berikan kita kegembiraan.. sabar yer kak..... insyaallah nnt smua ok...

NARDtheNERD said...

hmm..thanks ye adek..takpe..akak paham..kumbang bukan sekor kan..bunga pun bukan sekuntum je kan...hehehe

.cikfasya. said...

i can be ur shoulder dear..
sob3..
aduyai..
mcm2 dugaan kn..
keep ot strong k..~

NARDtheNERD said...

tentiu lalink...huhu