Friday, January 15, 2010

~orang terengganu baik!~

salam and hye~

hari ni..i pegi round round terengganu. bersama enchik tan siew seng. sori kalau i eja nama kau salah. ini bukan round2 sengaja buang masa. tapi round2 nak ambik sampel air yang ada hexaconazole. tapi misi gagal. tak jumpa pun.T_T

macam2 ladang i pegi. tapi semua pakai racun laen. sedih oh. eyh racun i cari ni mahal sangat ke?. ke kat malaysia ni memang tak pakai hexaconazole. oh tolonglah. susah gila nak cari kau hexaconazole.cari boifren lagi senang kot. hehe.

naseb baek lah si tan ni sangat sporting. tak kesah pun masuk cerok mane. hehe. that is what friend are for. sangat membantulah. tentiu so much okay. nanti i belanja makan okay~.hehe.

okay lah. i nak repair thesis ni. bye!

xoxo






9 comments:

Aie Seifer said...

best uh dpt kwn cmtu..hmm.gudluck 4 ur thesis nt.hehe

Faisal "Sal" Rosli said...

wht is hexogazonolagblablablaoicin? haha

NARDtheNERD said...

aie~

tentiu ye ayie~..tulaa~..seb baek la dia ni sgt suka tolong kawan..

faisal~

it is a things to kill kulat~..haha..kill u pun bleh juga..kikiki..

sI tEDI said...

repair thesis elok2

adnil linda said...

ap kaetan ngan owg tganu???
tan owg tganu kew???

sila2 mencr sehingga berjaya

NARDtheNERD said...

tedi~

macehh tedi...tgh pulun ni tedi..hehe

linda~

tuan2 punya ladang kan org tganu..semuo baek lako~..eceh~..maleh nak tuleh kat post..haha

Faisal "Sal" Rosli said...

whyyy would it want to kill me.haha.sampel air yang ada sesuatu yang akan bunuh kulat..ahh..scientists at work.haha.

afdhalluddin said...

mcm susah aje...
blaja amik kos ape sebenonyer??/

NARDtheNERD said...

faisal~

kill u sbb...*jap i cari perbezaan u ngan kulat~...*...hehe

afdhal~

kos kimia analisis and persekitaran..huhu~..blaja mna ada senang yunk ooi~