Wednesday, January 13, 2010

~ hangin haku~

salam and hye

harini entry agak tak berapa sopan..so..kalau u all jenis perempuan yang lemahlembut dan menjaga tutur kata..sila jangan baca. takut u all anggap i jahat dan jalang pula. =)

i mengaku la memang i ni agak kepala angin. tapi angin i bila tahap i dah meluat dengan orang tu. memang i akan selalu angin. kalau orang tu baik kat i. memang lah i tak angin kat dia.

i boleh consider dengan orang yang boleh consider dengan i..kalau kau buat palat kat i. i lagi boleh buat palat sepuluh kali ganda kat u tau. gila marah ni.

kau pagi2 dah sembang kuat2 macam pakai speaker. i yang tengah tido ni pun boleh paham A-Z apa yang kau cerita. tolong lah. dah tu. lampu buka terang benderang. kau tak pa lah katil kat bawah lampu tak kena betul2 depan muka kau. lindung ngan sampah2 ada atas katil kau tu.

aku memang geram ni. kau buat palat pulak dengan i. belum kenal naddy lagi agak nye. terbang segala mood i hari ni. siot lah kau~.

p/s: takperlu jual ikan lah weh..ko bukan lawa pun.

xoxo




6 comments:

.cikfasya. said...

sjibik mcm kes aku dulu..aku pn duk tingkat atas..mmg hangin 1 badan...aku faham weh..nasib kte serupa.......~

bab cantik tu,,,tetttttttt...~~~~~~

adnil linda said...

sungguh...
nad da marah....

NARDtheNERD said...

fasya..

tu la...geeerrrraamm i...hehe


linda~

comell tak i marah linda?..haha

Gyena Chobitz said...

hi yunk...
salam singgah
jgn emo2...be cool k, lantak ke dia lah..janji kita happy ngan life kita wokey..!!! i follow u yunk

sI tEDI said...

ha ha ha ha..

kalau aku sound direct je suara yg macam cakap dlm tong dram ni!

NARDtheNERD said...

gyena~

betull2..abaikan dia kan..hehe..ok thanks follow k dear..i dah follow u balik..=)

tedi~

hahaha~..tu la kan tedi..mmg kena direct ja ngan diorg ni..bukan mkn saman depa ni..hehe..