Thursday, January 21, 2010

~bukan gambar lucah~

salam and hye~

seronok nya karok!! hehe.. kali ini ada pic pic lucah. taklah tipu ja..mana ada lucah. cuma macam budak budak tadika belajar macamana nak clubbing. teeehehe. pastu dah beli tiket balik CNY ni..cehh macam i yang raye~..hehehe..1 malaysia kan..=)

semalam keluar pegi makan makan pizza. seronok. makan memang la seronok. sapa tak suka makan memang tak normal. anda mungkin alien atau dah terkena kriptonik. okay. i merapu.




pastu pegi karok. kan i dah kata ni aktiviti wajib we all tetiap minggu. so kalau tak karok muka masing masing macam tak beriman. eyh apakah?~..bahaha.




bila dapat nyanyi semua macam hyper. yang paling best bila dapat mic takde wire. berangan macam artis popular jap. hehe.




eyh. tiba2 nampak buruk pulak tempat karok ni. hehehehe. takpalah nanti kita pi karok kat time square ok. best siket. hehe.



ouh. nor sori i letak gambar u pulun nyanyi. hehe. serius ko pulun. haha. pasni i kena pi tanya Dato' Siti. macamana nak nyanyi tapi muka still maintain cun. agagagaga.

xoxo



7 comments:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

xleh blah tgk muka nor..haha..kelakar..mau mjerit dia tuh kalo tau muka dia masuk blog ko..haha~

afdhalluddin said...

karoke...
besh ke??
heee...
=)

NARDtheNERD said...

fasya~

haha~..dia yang suruh..dah tu suh aku upload video lak tu..haesh~

afdhal~

besh woo karok..jom2 kita pi sama2..hehe~

NICK IRFAN said...

wah! karoake!! bestnyer... hmm.. bila lg nk pi karaoke dgn member2.... ape2 pun kim slm kt kwn2 akak! aiseh! hahaha

laila said...

oh tiket blk raya dah habis
mcm xde harapan nak balik
=[
nak pizzaa

MisZteEN said...

hahaha.. lawak giler tgk pic nor... cm sronok jer korangg karok...ekeke

NARDtheNERD said...

nick~

haha~..nnt akak bitau diorang adek kem salam okeyy..hehe..

laila~..

alaaa..cian nye takde tiket..tumpang la kawan yang ade keta cyg~..hehe..

asz~..

lawak kan...hahaha..jom la join kitorg karok next time..hehe..