Wednesday, January 20, 2010

~lalalalala kerja gila~

salam and hye.

malam ni akan pegi berkarok lagi. ni macam dah jadi aktiviti wajib tetiap minggu. gile lah. semenjak dah jumpa geng satu kepala ni. asyik pegi karok je. sayang korang so much. korang buat hidup i lebih bermakna disini. ececeh.

tadi pegi ambik sampel air kat mengabang. walaupun dah tau memang tak ada hexaconazole dalam air mengabang tu. haha. lagi kerja gila. yalah. daripada i tak ada result baik i merapu meraban dalam thesis that this hexaconazole are not detected in this area. agagagagagagagaga~.







dua tiga hari ni. asyik begelak ketawa je kat kampus. sebab eiji selalu buat lawak of the year. teehehehe. tapi siapa tahu kat dalam hati kan. sometimes, i senyum tak beerti i gembira, i ketawa tak semestinya i suka, i happy tak semestinya i bahagia.

xoxo




3 comments:

sI tEDI said...

x pernak karok!

ekeekekeke..
kem salam kat kawan yg sk ebuat lawak tu yek?

GhOsToNe said...

karaoke sgt besh!

NARDtheNERD said...

tedi~

okay..nnt i kem salam kat dia..mesti dia senyum penuh bangga..hehe..

ghostone~

betui2..boleh perasan sora sedapp kan..hehehe..