Saturday, January 30, 2010

~celup celup~


salam and hye

waa. seronok hari ni. pergi makan celup celup. makan banyak. kenyang sampai malam. i bukan lah study kat kota raya. yang boleh tayang gambar pegi makan di pavillion. takpun. tayang gambar makanan sedap yang buat semua orang terliur. bukan sedap sahaja. malah mahal juga. bukan. sebab i study dekat terengganu. tak ada pavillion. jadi tepi pantai makan celup celup pun jadilah.





dua ni ja gambar tak edit. yang laen i edit. unruk tambah unsur unsur dramatik. =)




fiza. u macam tembam tiba tiba. haha.



ni dua budak.......oh. tak dapat cari persamaan depa. =)



bajet nak wat candid. tiga tiga pura pura tak tengok camera.



world peace!

okay lah. malam tu we all pulun pi karok okay. best. weekend i terisi. ingat pegi genting je ke boleh enjoy. kat terengganu pun boleh tau. haha.

p/s: adik nick irfan soalan tag tu akak jawab nnt ye. bz lah. betul bz tak tipu. hehe.

xoxo



16 comments:

just call me uncle said...

sungguh menarik yg berbaju MU warna merah ..suka tgk AIG eh silap baju MU tu hehehehhehe

NARDtheNERD said...

haesh. gedik uncle ni eyk.

just call me uncle said...

hahaha uncle gurau jer..nard ada kat KL ker? sajer je tanya..uncle nak turun KL nanti hari khamis ni..ada mesyuarat kat jalan ipoh

NARDtheNERD said...

haha~..tau uncle gurau. kalau serius kena report polis ni. hehe. tak kat kL pun. nard study kat terengganu skrg ni. kadang2 je balik kL..

sI tEDI said...

menyelerakanlah celup2 tu.. ekekekkee

NARDtheNERD said...

kan kan kan~..hehe~

Enjoy This Blog said...

Please Visit me! dan jangan lupa Follow aku... thanks

Hasyiya karimah adli said...

mknn tu nmpk mcm mnarik.kdai mne ek?nk try ugak.ngeheh :P

NARDtheNERD said...

enjoy~

ok.jap lagi aku pi follow ko.

hasyiya~

alaa..kedai kat pantai depan pasar malam hari kames tu..hehe.

nurul nasriati said...

persamaan aku n nor= 2 2 org kedah..haha

NICK IRFAN said...

kak! apa makanan ni?? celup2 ape? seafood ker? nmpk mcm sotong jer... mcm mne rasa? ape2 pun nnt belanja la sy.... heheheehhehhee

NARDtheNERD said...

nas~..

oh. okay. jumpa dah persamaan hampa. hehe

nick~..

a'ah ada mcm2 celup. sotong,udang,mushroom,ikan pari, kembong,....pisang celop tepung pun ada..hehe..nak blanje boleh je...hehehe..dtg la tereggganu...=)

NARDtheNERD said...
This comment has been removed by the author.
NARDtheNERD said...
This comment has been removed by the author.
NICK IRFAN said...

nnt sy dtg sy misskol akak.. hehehe ha! 1 lagi nk tnye dia mkn dgn ape? dia goreng ker? mkn mcm tu jer ker? atau makan dgn nasi? ni first time sy thu pasal celup2 ni....

NARDtheNERD said...

haha~..goreng la adek..pastu mkn cicah sos. eh. nnt dtg miskol tau. takyah malu2. haha.