Wednesday, January 27, 2010

~nak jugak nak jugak~

salam and hye~

pening kepala i. pening sangat sangat. bukan nye apa. pening kepala i pikir dinner nanti nak pakai baju apa. hehe. mestilah kena glamor glamor gitu. i kan gigam. lupa ke?. hehe. taktau gigam tu ape?. bukak kamus dewan ye sayang ye. hehe.


hari tu dengar orang kata. tema dinner yang oficiall KKK punya is celebrity wannabe. eh. kalau macam tu. kena seksi bagai la. betul tak?. oh tak semestinya kan. boleh pakai macam ina naim, tak pun waheeeda wasini. nak uptodate sikit. macam yuna. bahah
a.

ingat nak pakai macam elyana lah. hehe. tak payah pakai kasut. savebajet tang kasut. haha.




tak pun
macam ni. haha.



okay. sangat over y
ang ni. hahaha. if pakai yang ni. mesti semua orang ingat i pakai selimut. teehehe. tak pun kalau nak bajet sangat. amik pakai je selimut atas katil tu. belit2 jadi macam ni. eh. jangan maen maen dengan baju ni tau. tak silap i bernard chandran yang design. =)

tapi kalau ikut hati i nak yang macam ni.



nak jugak nak jugak. tak kira. tapi kat supermarket ada jual ke macam ni?..huwaaaaaaaaa~
tadi iha bagitau dinner KKK wat kat TER. tema laen lah pulak bukan celebrity wanabe tapi shining glamourous...kalau macam tu baek pakai baju kak melah. siap ada hati kelip2. kan shining tu..hehe.


arini i pegi kampus pakai shawl semalam. no one notice. naseb baek.haha. shawl je semalam punya. tapi baju i tukar okay. next time nak pakai baju sama pulak. nak tengok sapa yang alert pasal i. teehehehe..




xoxo


7 comments:

nurul nasriati said...

aku pn nak pkai cam 2 la..kita kan psangn dwet..kena la pkai ala2..haha..
ehem,aku dah wat blog..hehe

NARDtheNERD said...

hahahahaha~..betoi2..kita kena la pakai sedondon kan...hehe..ececeh..dah wat blog..aku nak melawat blog hang lah~...hehe

JMR said...

wah..glamaer giler nih..ada red carpet x?:-p

nurul nasriati said...

sdondon 2..kena nyanyi lagu hak milik kekal la..[knon2 adik bradik..apekah??]
mlawat..mlawat..tp xda pa lg kot..byk lg yg aku kena blaja dr hg..hehe

NARDtheNERD said...

jmr~

mesti la ade red carpet..hehe..

nas~

weyh..aku ni pun baru je~..hehe...hak milik kekal?..aku ka linda?..ke hang linda~..wakakaka~

NICK IRFAN said...

bg sy akak pakai ape pun x pe janji kita rasa selesa dgn pakaian yg dipakai pun ok dh... lgpn akak pakai ape pun cantik aiseh!!! hehe ha! kak! saya ade soalan tag utk akak jwb tau...

NARDtheNERD said...

hamboi~..kembang kempis idung akak kena puji..hehehe..oh. ade soklan tag~..uish..org first tag akak...terharuuu... T_T