Sunday, January 31, 2010

~sewel.tak tido~

salam and hye

i penat. semalam pulun buat thesis. rupa rupanya i silap tengok tarikh. esok hantar rupanya. bagus lah. tak siap pun lagi. i baru nak cari alasan terbaik untuk postpone sehari dua. konon2 printer tak ada ink atau apa apa sahaja lah yang boleh nampak macam betul dah buat tapi segala kesulitan amat dikesali. oh. kena pulun lagi malam ni. haesh.



ni pic masa tengah wat thesis semalam. nampak kepala lutut sebelah. takpa. naseb baek tak ada parut besar duit lima posen atau tahi lalat bulu bulu kat situ. kalau tak mesti you all muntah darah kan?. hahaha. gaya dah macam ju on. tapi ju on lagi pucat lesi kusam. i ju on versi tanned.




gila geli gambar ni. nampak i macam horny gila. nampak ja okay. maybe ramai yang akan mimpi ngeri pas tengok gambar ni. macam tak penah letak gambar huduh huduh ja dalam blog. sekali dua kali letak. tak ada sapa kesah pun kan. rambut pun macam kusut dan busuk ja nampak. eh. kau tak reti shampoo ka naddy?




tido macam ala ala sejam je. oh. dan bangun macam pukul 7 suku gitu. padahal kelas forensic start pukul 8. i boleh lagi camwhore macam kelas pukul 11. alah. presentation je pun. bila sampai kelas malu nak masuk sebab nanti semua orang tengok. tak boleh. nanti i malu malu. hilang la macho i. jadi masuk ikut pintu kelas laen. MK12 and MK13 kan macam dewan sekolah dulu dulu yang boleh bukak jadi dewan besar. berkualiti gak gambar camwhore i pagi td. haha.

kelas BBA batal. kelas ni selalu bagi harapan palsu kat i. dah macam tiga kali cancel tak bagitahu. eh. tolonglah inform laen kali. boleh la i terhegeh hegeh pegi cari roti canai dan roti planta banyak minyak kat MZA. ni tak.bagi i tunggu dalam kelas. lapar tau tak. haha.

eh. ni tiba tiba nak cerita pasal lelaki. i memang suka kau dari start masuk form 1. pastu kau rejek i dengan alasan kau ada awek lagi lawa dari i. lantak kau lah. i pun masa tu suka kau je. bukan cinta. pastu i jumpa kau balik kat fesbuk. laman sosial yang semua orang maen sekarang tu. i saja test kau. kau ingat i lagi. bagus. tapi kau macam dah buncit and gemok. takpa. still i kata kau kiut. kau tanya i lagi. abang boleh dapat apa dari u?. eh. maksud kau apa?. diri i? dara i? cinta i? duit i?. boleh kau berterus terang wahai abang K?.

xoxo




4 comments:

Hasyiya karimah adli said...

sy dah 2 hr tdo lwt. so sick wf that (^^)~ *truskn krajinn anda*

NARDtheNERD said...

bila lah nak siap suma ni. haesh. tak saba tak saba.

NICK IRFAN said...

la..sian akak sy tgk dlm gambr ni dh tau sengsaranyer akak nard ni.. heheh ape2 pun kak dh nama pelajar biasalah keje msti byk? tesis pun sama. ape2 pun sy doakan akak dpt mengharunginyer dgn tenang.... hehehe hidup akak nard!!! chaiyok2!!

NARDtheNERD said...

waaa..sian kan i~...huuuuuuu...wow hidup kak nard tu tak tahan tu~...bahaha