Sunday, January 17, 2010

~ afundi umt~

salam and hye...

i dah 21 tahun. so i dah layak mengundi. ececeyh. mengundi dalam kampus je. mengundi betul2 belum lagi lah kot.hehe. actually, i tak penah miss mengundi selama tiga tahun i kat umt. tapi politik politik ni i tak berapa minat. i minat politik pun sebab khairy jamaludin je. hik..

lepas kelas forensic. terus jalan laju2 dengan eiji pegi DSM untuk undi. actually satu calon pun i tak kenal. bila tak kenal i pun vote mana yang hensem je la.hehe.




i tau. kalau kat U laen mesti best undi pangkah2 kat kertas tu kan. boleh buat undi rosak. padan muka SPR. tapi kat sini diorang guna komputer la. tak leh nak wat undi rosak. sebab pakai click je kat screen. tak mencabar kot. hehe.




ni suasana mengundi konon. poster banyak gila kat DSM. pagi tadi nampak makcik sapu dok sapu poster2 yang jatuh kat bawah. eh kecian makcik tu. betambah2 keja dia. takpalah macik..makcik jangan undi depa ya..hehe.

xoxo



3 comments:

GhOsToNe said...

uiks!!

tunaikan tggungjawab anda!

baguih!

emma said...

ooo...skang plhnry umt kew?? hehe..kat u sy xde lg...biasela tu babe..kalo undi mmg kite xkenal pon..undi pada yg nmpak smart n hensem je la..haha..xdela..kena tau gak diorg nye detail sket2..hehe

NARDtheNERD said...

ghostone~

mesti lah..teehehe~


emma~

teehehe~..tu la. undi yang bekenan di hati la kan..teehehe~