Sunday, January 31, 2010

~contest friendship : geng karok~

salam and hye.

first time buat lagi satu entry untuk hari ni. mentang mentang lah fesbuk macam tahi. loading sampai macam satu hari. bila i bukak blog. laju kalah kereta F1. jadi i macam selalu nak update blog saja. walaupun tesis tak siap siap lagi. huhu.

tengah blogwalking bagi duit kat blogger lain. nampak pulak satu contest ni. heh. menarik. kontest pasal friendship. ataupun kapalkawan. jadi terasa macam nak join. sebab i ada kawan atau geng atau member yang ada satu minat yang sama. iaitu karok. kalau bab bab menyanyi ni. bagi kat kami kot. haha.



okay. i nak join lah. hehe. sapa sapa nak join picit je gambar kat atas ni ye. ni adalah belog marmie. eh. betulkan nama awak marmie. tak sempat berkenalan lagi. hehe.



hah. i join guna gambar ni lah. heh. ni adalah geng karok i. pegi karok je mesti dengan diorang. semakin selalu karok semakin rapat kot. haha. tu lah. sebab semua suka pegang mikrofon pun boleh jadi kawan. dah third year baru pulun nak karok sama sama. paling besh gambar ni ialah sebab budak baju purple tu sangat pulun nyanyi time ni. dah tak pedulik orang nak snap gambar. =)

bagi i kawan ni adalah...

  • yang selalu ingatkan kita apa sahaja..tentang baik buruk ke..tentang bila ada cili kat gigi kau time makan kat mana mana.
  • yang tak pernah dengki dengan kita..yang boleh kongsi kongsi baju kasut makanan dan boleh cerita tentang masalah wanita dengan kau open open.
  • yang selalu caring pasal kau..yang akan ingat kau bila dia makan makanan sedap dan kau tercongok sorang kat bilik tengah masak air nak masak meggy.dia tapau untuk kau.
  • yang tak akan kutuk kau belakang kau. bukan yang jenis depan kau baik belakang kau dia kata kau huduh, dan segala yang tak elok tentang kau dia taram.
  • yang boleh kau gembira. senyum. sengih.
i rasa itu kawan. anda bagaimana?. cheh. hahahaha.

p/s: cik marmie. thanks yea.if ada kurang pape bagitahu ye. hehe.

xoxo



10 comments:

nurain rodze said...

macam ain ,
gedik nak update blog w.pun keja sekolah tak siap lagi .

kawan tu umpama pearl .
tapi kita yang kena hati hati memilih .
nak yang tak berkilat ke , berkilat ke .

NARDtheNERD said...

takpa ain. gedik update blog itu seronok..hehe..

betul betul. tapi mutiara palsu pun ada kan?..hehe

nurul nasriati said...

i like~~ glamer u..haha
nsb la aku sempat berpossing..heee~~

NARDtheNERD said...

glamer kan~...hehe~..ilike too~

Hanis MY said...

nard, sian yg tgh duk pulun nyanyi tu hehe tapi tatap chumels2 semuanya..good luck!

NARDtheNERD said...

hehe~..tapi dia rela gambar ni di publish kan...hehe..thanks puan hanis~...xnak join ke?

Hasyiya karimah adli said...

nak join tp tkut xde pluang org lain menang! ;D (koya)

NARDtheNERD said...

alah~..menang kalah tu belakang kira~..yg penting kita enjoy!

NICK IRFAN said...

ape2 pun sy sokong pndapat akak tentang kwn! hehe bg sy kwn bukan mcm bola bila dapat tendang dan bukan mcm shuttercock bil di lepaskan pukul kwn ibarat ragbi bila dapat jaga sebaik mungkin aiseh! copy ayat org jer ni... hehehe

NARDtheNERD said...

baru nak sound macam penah dengar je ayat..hehe..copy pun copy la dek..janji ikhlas..hehe