Thursday, January 14, 2010

~akulah kekasihmu~

salam and hye

i bagitahu tak kat u all yang nak keluar overnite *ini bukan kotex atau whisper*.tapi ini overnite tak balik malam dan lepak2. kali ini seronok. sebab dah rancang awal2. bukan macam hari tu maen terjah aja.hehe.

paham2 ja lah. bila overnite aktiviti wajib mestila pegi karaoke.kali ni ambik kau 38 lagu kitorang nyanyi. gile kentang. tapi tak sedar pun dah abish 38 lagu tu. rase macam nak lagi. bajet sedap sangatlah suara kau tu naddy?.hehe.

lepas jugak hajat i nyanyi lagu axl-akulah kekasihmu tu. peh. jiwang tak boleh belah. haha. biar ar. tak tahu lah. agaknya bila kita dah suka orang tu. apa yang dia suka semua kita suka kot.kalau tak paham apa i kata ni. boleh tanya i secara personal ye. hehe.

tadi i jumpa orang i suka kat library. dia tak perasan i kot. dia tengah baca paper. mana kot nak nampak i. tapi kalau dia nampak i. dunia ini i punya lah.hehe.



entry ini di post dalam library. pic pun on the spot tuh. hangat dari ladang. hangat ke?.haha.

p/s: enchik huhu kalau dah abish baca paper jom lah balik sama~..*wink*


xoxo





3 comments:

adnil linda said...

jom...blik same yunk...
hahahahah

sI tEDI said...

x pernah keluar overnite!

NARDtheNERD said...

linda~..

sibukk laa~.. i nak balik ngan ehem2...hehe

tedi~

best tau overnite~...try2..tp jgn pi tempat tak elok ye yunk~