Monday, January 11, 2010

~superman i saket. sedih.~


salam and hye

semalam ada AJL..memamg ramai blogger yang tulis entry pasal AJL ni..yang pasti nya kali ini AJL paling best yang penah i tengak kat UMT. sebab kali ni tengok ngan geng. ramai2 kat kedai mamak MZA. sampai angah keluarkan statement marabahaya. angah kata kalau hari2 boleh lepak cenggini besh jugak kan. maksud kau angah takyah pikir pasai esaimen, kelas, test, kuis suma tu laa?..haesh..dasar suka poya2..mcm i juga..=)

kali ni i tengok AJL dengan harapan faizal tahir my superman merangkap bakal hubby i...lawak je ok. akan menang. tapi dia tak menang. sedihh oh!. my superman malam semalam macam sakett je..cian dia.. T_T pastu bila nyanyi pun sora macam tak keluar sangat. i miss my old superman. cian superman i sakett. nanti next year u cuba lagi okayy. u tetap no.1 dalam hati i..ececehh~



hmmm..rasenye macam tak leh pegi genting je..due date draft thesis dah dekat. takkan i nak pegi besuka ria bergelak ketawa time orang laen dok pulun wat thesis. haesh. sedih oh!. event-event ni we all buat untuk kenangan satu kos kami. tiga tahun bersama. we all nak gak rasa erti kegembiraan sebenar. tak libat kan mana2 pihak laen pun. ini usaha kami untuk happeningkan our final sem in umt. kita dah besarkan. tak payah bergantung pada orang lain.

p/s : tak tahu tanyalah dulu.anda tak rugi dan tak sesat.

xoxo




2 comments:

sI tEDI said...

i ada suparman jek!

NARDtheNERD said...

suparman pun jadi la awak~..

hehe