Monday, February 1, 2010

~bump bump bump~

salam and hye

celik celik mata i dah pikir pasal thesis yang kena hantar hari ini. serius tak siap lagi. kehkehkeh. gila pasrah jadilah apa apa pun sebab nak buat macam mana ini je yang i sempat siapkan. tapi tiba tiba shikin kata supervisor i suruh hantar hari ahad ni pulak. aiseh. penat je i tak tidor dua hari lepas. ceh. learn from the past naddy. not taking advantage on that. ceh. speaking lagi. haha.

tiba tiba tak ada idea nak update apa. heh. biasala. mengantuk lah. otak pun jadi jammed. eh. bukan jem yang sapu kat roti tu. bukan juga jemtart. jam lah. bukan jam tangan juga. ok karut. i tau semua dah faham. heh.

perempuan muda mudi atau senang senang gadis lah. semua suka pelakon dan penyanyi korea. eh. hensem sangat ke mamat mamat korea tu. semua tergila gila SUJU. siap ingat nama semua ahli SUJU yang ramai macam team bola sepak tu. macam rabbani juga. tapi konfem la gadis gadis tu tak ingat nama ahli rabbani. haesh.



eh. tu kat atas tu la contoh stock stock suju. i kenal dia sorang je. siwon nama dia. kenal pun sebab hari tu makan cendol dengan dia kat sebelah mobil. okay tak. tipu. sapa la yang pecaya kan. ensem kan. tapi still nak kata tak hensem sebab dia bukan boifren i. boifren i je yang hensem. orang lain tak.

habih kalau dah semua suka kat mamat mamat mata sepet putih melepak ni. i amik lah semua lelaki kat bawah ni. boleh kan ? kan? kan?


yang ni single. badan dia lagi tough dari mamat mamat suju tu. =)


yang ni ada awek kot. alah awek baru. belum bini lagi. ada peluang. ni kuat tau. sebab dia bionik.



yang kiri tu macam best je kalau jadi awek dia. ada style kot. kulit color coklat sangat lah macho. kalau putih pucat tu tak besh lah. nanti takut bila dah kawen malam malam bangun tengok muka dia ingat ju on pula.

hah. sekarang kalau rasa mamat mamat korea tu hensem. cuba mengorat depa. i yakin. dengan senang u all dapat jadi awek depa tu. hah. dream on girl. =)




sudah la kau naddy. mengarut je kau. dari bayang bayang pun dah nampak bontot kau besar. still teringin nak mengorat jejaka jajaka melaya tu. perasan.

xoxo


4 comments:

nurul nasriati said...

lelaki yg last 2 plakon KAMI kan?
i like~~ gak..hehe

NARDtheNERD said...

a'ah~...hang ni sebok ja~...hehe~

Hasyiya karimah adli said...

xabis2 fahrin :p

NARDtheNERD said...

ga fahrin go fahrin~...go go go~
*mcm cheerleaders*