Sunday, February 7, 2010

~bus and king~

hye and salam.

tiba tiba hari ini rasa macam hilang kekasih pulak. sedih sedih sedih. luka lama macam berdarah kembali. adess. tu laa. i memang tak penah serik. haesh. tapi tak pa. seorang pergi sepuloh mari. haha. gila konfiden kau naddy.

semalam we all pegi makan makan kat noodle station. lepas tu pegi tengok jamming. waaaaa. jamming?. macam cool gila kan. bajet macam bunyi muzik kuat kuat and ramai jejaka kacak feewiit feewiitt kat i. tapi tak. ni busking je kot. gitar je ade. hampagas. haha.





camwhoring in car. dalam kereta sewa pun nak camwhoring. gedik punya budak.





ouh nor. tiba tiba di gambar ini kau seperti sedikit menggoda hazman. hahahaha. eh eh. tak boleh nanti semua peminat playboy berjaya ini marah. ouh. takpe. makin glamer blog i nanti bila peminat dia mula buka blog i untuk copy paste gambar dia.

apa apa pun. boleh lah korang maen gitar. daripada i yang habuk pun tak tawu. kikikiki.

xoxo



6 comments:

++***hana zaty**++ said...

tol tu naddy!~~ngee...sorang pegi sepuloh dtg!~~~heheeheheh

jgn bersedih!ngeeee

NARDtheNERD said...

hehe..kalau betul besh la...angan angan je lebih i ni hana~..haha

sI tEDI said...

sape yg tergoda.. dan sapa yg mengggoda.. ekekeke

NARDtheNERD said...

dua dua menggoda..dua dua tergoda...hahaha

NICK IRFAN said...

huh! akak sedih kenapa? la..xde laki nak ngorat akak ker? jgn sedih2 sy kan ada? single lagi nsem pun nsem cis! gatal gak aku ni! hahahahahaha xdela kak gurau2 jgn marah... lgpn akak kan dh mcm akak saya aiseh! ape2 pun kt mne korg main gitar ni? dn akhir kata kim slm kt kwn akak! hahahahhaha adoi....

NARDtheNERD said...

haha~..bukan takde org mengorat..mengorat orang tapi tak dapat..hahaha...maen gitar kat tepi longkang je dik..kikiki..okeh..nnt akak btau diorang~