Monday, February 8, 2010

~jom tido~

salam and hye.



dah dua hari tak tido. masih boleh menggedik sana sini lagi. biasalah. dulu masa sekolah rendah pukul sepuloh mak dah suruh tido. mak tau i memang liat gila bangun pagi. dulu kalau i malas bila mak kejut. i akan pura pura tak sedar. bila pukul 8 pura pura tejaga and jerit kuat kuat. alamak dah pukul lapan. lepas tu mak mesti cepuk i and kata. besar nanti kau jadi pelakon lah kot. haha.

bila masuk sekolah menengah. kul 12 baru i reti nak tido. time ni suka tengok cerita mat salleh. cerita pasal high school. angel and buffy the slayer tu. bagai bagai lah. tambah pulak zaman zaman cinta monyet masa ni. asyik begayut je kan. monyet lah katakan. handphone tak ada lagi. telefon gedabak kat rumah tu la jadi mangsa. begayut bejam jam. padahal kat sekolah pun boleh jumpa. hadoi la.

masa matrix. hmmm. tido dalam pukul 2. yelah kau ingat senang belajar kat matriks?. susah tau. kalau main main silap gaya boleh pulak abang UPU tak mau terima pinangan kau. lepas tu. matriks ni banyak sangat artis2 korea macam lee dong wok dan rain. pukul 2 pagi pun masih boleh gossip pasal lee dong wok dan rain versi KMPK. haha.

bila jadi student U. eceh student. dah tak maen budak dah. haha. terus tak tido malam. tapi tido siang pulak. haha. im sure ramai student U out there yang ada perangai burung hantu macam i. kalau ada tido 8 jam cukup setiap malam. kau bukan budak u la tu.

entri yang tak ade motif. saje nak cerita i tak tido 2 hari dah. =(




p/s : maki lah apa pun. bayang bayang lagi i letak. haha.

xoxo


8 comments:

NICK IRFAN said...

wah! mula2 tidolewat lps tu awalblk lps tu x tido terus? hehee sy sek rendah dan menngah tido pukul 12 lps skola x tido smpaisiang plak? adoi.. ape2 pun kena tido secukupnyer... hehe

sI tEDI said...

x tdo 2 hari?? huh! Dasyat!

NARDtheNERD said...

adik nick~

betul mesti kena tido cukop cukop..baru bleh maintain cun..hehehe

tedi~

tu la tedi..busy sgt oh!..hehe

NICK IRFAN said...

nk tnyer xde kena mengena dgn entry pun.. akak ni brapa adik bradik? dok kat mne? sj nk thu jer...

NICK IRFAN said...

lupa lagi 1! nama akak ape? nand 2 nadia ker???

NARDtheNERD said...

oh. ni dah macam interview dah. hehe. akak anak tunggal la adek..kikiki..umah akak kat kL...tapi sekarang study kat terengganu~..hehe..=)

NARDtheNERD said...
This comment has been removed by the author.
NARDtheNERD said...

nama akak nurulnadia la cyg...hehe~..=)