Sunday, February 21, 2010

~bunga kat hati i kalah bunga kat taman bunga~

salam and hye

dah lama kan macam tak mencarut kat sini. cuti yang penat. fuhh. rasa macam seminggu tu berlalu dengan pantas. penat. pergi bergedik gedik tak ingat dunia. pergi dating dating sampai angau dua tiga hari. eh bencilah cuti. buat i rasa homesick. haesh.

okaylah. cuti ni memang bahagia. dua kali jumpa my sayang. rindu nyaaaaaa. rindu gila gila. percintaan jarak jauh ni bukan senang. i perlu pecaya dia. dia perlu pecaya i. kadang2 i tak pecaya dia sangat pun.

tapi bila jumpa tu. bila hati i dah bunga2 cinta. i akan selalu senyum. dia sorang je yang boleh buat i tido xlena, mandi tak basah, makan tak kenyang. serius saya nak kawen ngan awak. jom lah kawen. oh gatal nya i ni. haha.

hari bunga2 cinta. i dapat ini. lagi bunga2 hati i dengan donut 6 biji ni. oh bahagia. =)



4 of this 6 donut i yang makan. dont blame me. the donut is too delicious. sebab tu makan sampai tak sedar dah makan 4. hehe.

and i end up this entry dengan muka muka kanak kanak ribena yang i jumpa masa cuti. enjoy.



this is fatina. now dia dah boleh cakap banyak2. sangat besh layan this gurl.



ni baby aniff. wooooooo. debab gila. mak kata dulu i pun camni. adoila. haha.



ni adik boy. nakal ni. haesh.

okay lah. ngantuk dah. see ya.

xoxo



6 comments:

Hasyiya karimah adli said...

cute la budak fatina ni :)
anywy, np xltk gmbr ur sayang kt sini?hehe

NARDtheNERD said...

heee~..i dah penah letak dulu..next time i letak lagi keyh..teehehe~..fatina tu memang tiut giler dear..hehe~

Darkbatman said...

biler bc ur posting, i feel hw u feel.ahaha.. bestnye klau dpt cmtu..ahah..m so damn jealous of u naddy..eheh

Hasyiya karimah adli said...

ye ke? xprsan plak, lately bru active blogging. huhu. nnt sr ni, mst cantik kan. (:

NICK IRFAN said...

donut!!! perghhh!!! sedap tu!!! fatina ni sape anak buah akak ker? cute gilerrrrrr!!! aniff lagi comel rsa nk geget pipi dia!!! geram.....

NARDtheNERD said...

aie~

u feel how i feel?..ececeh~...*wink*...alah u xpayah la jeles ngan i..i la patut jeles kat u...hehe

hasyiya~

yupp penah letak time buffdayy dia dulu..hehe..tula..cun kot besar nnt..hehe..kecik pun kiut..

nick~

a'ah..fatina tu anak buah akak..tomei kan..hehe..anifff pun comell sebab booolatt..hehe~