Tuesday, February 2, 2010

~received~

salam and hye

nak update seringkas yang boleh. taknak buang masa. sebab malam esok ada test kimia forensik. nak bacabuku. bukan bermukabuku. haesh.

i ada beli baju online. *WINK*. and dah dapat pun. tadi baru i pulun pi ambik kat hepa. dan abang eh silap encik kat hepa tu cakap kat i. "eh. awak beli baju lagi". damn. nampak sangat muka aku je dok pi ambik parcel kat situ.


ni lah baju tu. tak ingat harga la. naseb baek muat. haha. masa tengok dulu ingat nak pakai dinner. tapi tak jadilah. haha. macam tak berapa glamer je. leggings tu i carigali dalam almari i. naseb baek ada. hehehe.

emm. kena tanya perunding imej i dulu ok ke tak. emak i la. kalau dia kata NO. we need to find others. but somehow, i trust in my mom choices. no matter what she choose for me. it will forever be the best for me. cayalah mak!. mak gua ade stlye tau beb. =)


nah. amik kau i letak gambar geli geli i. siap ada bunga lagi kat telinga. kau bajet ni hawaii naddy? tak pun kau ingat kau perempuan melayu terakhir ke naddy?. ceh.

xoxo


8 comments:

Hanis MY said...

wah cunnyer..naper nard tak jadi pakai, tak glam ker? mcm dah glam jer.. aperpun tak sabar nk tgk apa u all pakai pergi dinner..amek gambar byk2 tau..hehe

NARDtheNERD said...

kena tanya mak dulu. hehe..=)
okeh. nanti kitorang amik gambar banyak2 and upload...hehe..=)

nurul nasriati said...

aku dah dtg..heee~~~
comel ja..nak tgk! nak tgk! haha..
nnt aku p blk hg..

NARDtheNERD said...

comel ka....?..ehhheeee~

NICK IRFAN said...

WAH! kak nard! cantik la... msti ramai laki akan tergoda tgk akak kat dinner nnt.. hehe ape2 pun cantik la kak... eh! dinner kat mne? hotel ker? ha! makan malam dgn bf ker?? hehe

IzanJay said...

Hai Nard!

IzanJay said...

Join kelas scheduled waste saya ke dulu?

NARDtheNERD said...

nick~

alalala adek...selalu puji akak tahap dewa..sayang u lebih..hehe..dinner course la adek..thanks anyway..=)

miss izan~

hai~..eh bukan schedule waste..water treatment technology...hehe~ =)