Monday, February 22, 2010

~fotogenik atau fotogedik~

salam and hye

fotogenik. macam tu lah kot eja dalam bahasa malaysia. atau dalam bahasa mudah. cantik dalam gambar. selalu nya orang yang fotogenik ni macam model model dalam majalah tu. yang jual lip ice ke, yang jual garnier tak pun jual mekap mekap mahal macam shiseido. depa tu semua fotogenik.

kalau tengok ratu cantik. miss world to be specific. they all akan pilih seorang miss photogenic. tengok lah fotogenik pun special juga tau.


nah amik kau. ni miss fotogenik USA 2009 kalau tak silap. google lah kalau nak lebih tepat.

okay. ada orang cakap i pun fotogenik. eh eh. orang cakap okay. haha. tapi takde lah sampai tahap fotogenik macam miss kat atas tu. hahaha. my mom pun cakap i look better on camera. oh oh. makna nye kat luar i tak cun la eyk?. huwaaaaaaaa...


geli betol. mana ada fotogenik pun.

kau dah boleh stop dreaming naddy. hadoila.

xoxo



4 comments:

JMR said...

org yg kt dlm gmbr tu sama tak..yg bwh dan yg kat atas tu?
hehehhe

NARDtheNERD said...

hahaha~..u rase?..=)

NICK IRFAN said...

huh! fotogenik ni dlm gmbr dia ok ker? fotogewdix dlm gmbr x ok ker? oh.. tp klu sy la dlm camera nsem gak dlm cermin mcm x siap jer muka ni... hahhahahaa

NARDtheNERD said...

ehhehehe~...
apela adek ni...alaaa...adek tetap ensem dihati akak....wawaaaaa...=)