Tuesday, February 23, 2010

~nanti hilang seri~

salam and hye

apa ye nak stori hari ni. oh ya. dinner dah nak dekat. baju pun dah beli. tapi mana bleh reveal awal2. orang kata nanti hilang seri. haha. boleh pulak macam tu kan. tapi duit dinner tak bayar lagi. rm 5o je. 50 je...tapi im sure malam tu nanti tak berbaloi 50 i. so, motif pergi dinner kali ni is nak makan banyak2 sampai i rase berbaloi rm50 i..boleh gitu?..hehe

Tadi pakai anak tudung yang baru beli kat lovely zahrah. first time pakai shawl with anak tudung ade awning. best. best. best. sebab statik je shawl tu kat kepala i. hehe. tapi sadly. pipi i nampak tembam wearing this anak tudung. huwaaaaaaa.



minggu ni sangat busy. ok lah. bye.


xoxo


6 comments:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

comei la..
nak link blogshop yg ko beli tuh..hehe..

tau xpe..kbizian terserlah laaa..

NARDtheNERD said...

hehe~..

ni link blog tu..
http://lovelyzahrah.blogspot.com/

sgt bizi kan...huuuuu~

Hasyiya karimah adli said...

bg pndpt sya, awk pkai awning lg nmpk cntik :) try la keep pki awning, mst tambah2 org puji nnt.hehhe

NICK IRFAN said...

huh! dlu akak ade dinner gak skrg pun sama eh! akak keje ape ek? lg 1! ape shawl tu selalu dgr bdk pmpuan kt perumahan sy ske ckp bile sy tnye dorg kata pmpuan je tau laki x pyh tau? sedih tol....

shahdiana said...

so...sweet la....pakai tudung cenggitu kan trend skang...

NARDtheNERD said...

hasyiya~

yeke?..hehe..pasni nak beli awning bebanyak la..hehehe..

nick~

akak tak keje lagi la dik...tgh study ni...ni dinner course la dek..hehe..cian nye die nak tau pasal shawl tapi org tak layan..hehe..

shahdiana~

betul...ramai pakai camni kan la ni..hehe~