Friday, February 26, 2010

~dengar pun penat~

salam and hye.

penat penat penat. pergi kurus eh silap kursus etiket sosial pun penat. padahal duduk dengar sharifah shawati tu cakap cakap je. mungkin benda ni semua common sense. boleh belajar dari pengalaman. tapi takpalah. i hargai usaha pihak hepa pilih i dan rakan rakan untuk pergi grooming percuma ni.

actually sharifah shawati tu i dah pernah jumpa kat jusco dekat rumah i. masa tu dia tengah shopping beli barang dapur. mungkin esok i perlu tegur dia and cakapp kita pernah jumpa kat jusco dulu kan?. mesti dia ingat i. bahaha. sah sah la dia tak ingat kau naddy. haesh.



mungkin perlu aplikasi mekap yang puan kelrina tu ajar tadi. my eye bag still obvious. tapi im sure tak ade sapa sanggup pakai mekap tebal2 cam gitu untuk pegi kuliah. sangat tak cukop masa untuk orang yang bangun lambat lambat pagi macam i ni.

esok ada sambung lagi grooming percuma ni. nak mekap lawa lawa lah. ape kau ingat i tak reti mekap ke?. bahaha.

xoxo



10 comments:

Hasyiya karimah adli said...

hahahha. make up lawa2 :P

NARDtheNERD said...

hahaha~..tak reti la i..=)

Hasyiya karimah adli said...

eleh. mcm biase ok jek :)

NARDtheNERD said...

hik~..biasa i sapu bedak je dear~

mIdI & sUe said...

cute gitu..huhuhu

NARDtheNERD said...

huhu~...=))

NICK IRFAN said...

huh! akak pergi taklimat sharifah shawati psl meke up ker? akak x pyh make up dh lawa dh.... hehehehehehehehe

NARDtheNERD said...

eleh..ye la tu...rase nye if akak tak mekap langsung ramai org lari kot dek..hahaha~

NICK IRFAN said...

nk komen gmbr plak? latar belakang ni kt mne? cantiklah mcm kat taman bunga.. ha! tgh dating ke masa ni??? heheehehe

NARDtheNERD said...

la adek cantik background tu?..hahaha..tu kat kolam ikan dalam U akak la adek...hehe..mane ade datink la...hehe