Sunday, February 28, 2010

~keluarga fantasi~

salam and hye.

okayy. i dah quite lega. presentation untuk forensic dah settle. esaimen forensic pun dah settle. so boleh la goyang kaki sikit sekarang ni. boleh la i gedik gedik shopping online. hehe.

bila macam dah free sikit ni. mula lah kuat berangan sana sini. pantang tak de benda nak buat, mulalah berangan macam macam. yelah. kan berangan tu free. tak kena bayar seposen pun. so tak pe lah berangan banyak banyak kan...

kali ni i nak u all pulak pasang angan angan. eh eh bukan pasang angan angan. bayangkan je. guna sikit je imaginasi. hehe. okey...ready k?.

.
.
.
.
.



bayangkan ni i. haha. macam agak bodoh bayang kan i yang memang i. macam suruh orang bayangkan kambing yang dah memang sah sah kambing. okey. merapu. please. bayangkan ni i.

.
.
.
.
.



sekarang bayang kan pelak mamat ni hubby i. haha. gila tak bleh blah kau naddy suruh orang bayang hubby ko kacak macam ni. hahaha. hye hubby. hensem u harini. lalalalalala.

.
.
.
.
.

okay. sekarang nak kasi gambar baby we all pulak. dah nama pun baby we all. mesti muka ada sikit sikit macam i sikit sikit macam hubby i yang kacak tu. hehe.

.
.
.
.
.




taraaaaaaa.. comel tak??. sape cakap tak comel i tumbuk laju laju. kan dah cakap macam muka i ngan my hubby kan?. pipi baby cam pipi i...mulut and mata baby cam hubby i. kan? kan? kan?..

ok ok. haha. tenkiu sebab layan merapu naddy ni. eh. ada orang layan ke naddy, kot kot ko syok sendiri. haha. i tak kesah. memang dah selalu dah SS. hahahaha.

p/s: shah jazle pinjam pic u i jumpa kat google, google amik dari blog pakcikk budiey kot. pic baby credit to facebook. =)

xoxo


6 comments:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

bestnye ko da lepas forensik..aku plak mgu depan..huishh...

td ko jeling2 manje ek..tang saliva tu..haha..tgelak aku kt blkg neh tgk cara ko jeling tuh..hehe..:P

NARDtheNERD said...

tu la fasya...dah lepas..lega i..hehe

hah..tu la..mamat mane ntah..ingat nak sound direct je mamat tu..hehe..

kawal emosi..tu yang bagi jelingan manje tu..haha~

jammbush said...

comel gila bby tu, aha

NARDtheNERD said...

tu la jambush...comell gila kan~..hehe~..tang pipi tu..hee

NICK IRFAN said...

ha! ape2 pun sy doakan akak akan ade jodoh dgn laki dlm gmbr ni.. amin ya robaal alamin..... hehehehhehe wah! gebu btol baby tu.... rasa nk geget pipi dia! hahahaha

NARDtheNERD said...

amin amin~..hhehe...gebu kan..tomeyy tull..jom r gigit dak tu same2..hehe~