Monday, March 1, 2010

~bulat macam alien~

salam and hye.

hmmm..besok malam akan ade test EIA. heh. binatang apa EIA tu?. mungkin adek beradek dugong. tak. EIA tu adalah penilaian kesan alam sekitar. apa apa projek yang nak dijalan kan kat malaysia ni kena buat EIA. penting kan?. tak rugi amik subjek ni. sangat berguna bila nak kerja. kes nak sedapkan hati sendiri sebab macam tak tau belajar ape dalam ni.

tadi cuba cuba pakai anak tudung ke depan. muka i jadi bulat sebulat bulatnya. xleh xleh xleh. rejek gaya ni. muka harus nampak ilusi tirus baru betul. haha.



okay. busuk betul pakai tudung macam tu. lepas tgk cermin lepas abis kelas forensik terus i tukar ke gaya normal. gaya macam ini buat i ada perasaan rasa macam alien. haha.



amik kau gambar close up muka i. haha. eyeliner silkygirl yang cepat sangat cair. selalu melekat lekat kat bahangian atas mata i. pastu akan buat mata i nampak messy. mungkin sekarang perlu beli MAC atau pun brand lain. heh. okay i sedar diri i student tak mampu beli MAC, nak beli pakai ptptn rasa besalah pulak. haha.



pic kaki huduh pun nak letak dalam blog. tu belum lagi i tunjuk belang belang yang wujud. haha. next time lah. jom study EIA ngan i. hehe.

xoxo


12 comments:

Hasyiya karimah adli said...

lawa shawl :)

Shafie said...

testing gaya tudung baru ye..hehe.

NARDtheNERD said...

thanks dear~...shawl u pun shanteqs2 jugak~..hehehe~

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

hehe..dulu pn owg nmpk bulat gak bile pkai ank tudung tuh..pas tgk tutorial,br tau camne nk pakai..even kdg2 tu main pakai je smp messy lor..
hehe..~

NARDtheNERD said...

shafie~..

hehe~..a'ah dear..tapi i nampak bulat r...hehehe~

NARDtheNERD said...

fasya~..tu anak tudung biasa je i blasah pakai camtu...i dah beli baru....heee~..simpan dinner k dear~..hehe~

mysarah said...

try guna eyeliner from avon. ramai dah akui its good. affordable ;)

NARDtheNERD said...

mysarah~..thanks dear~..okie nnt i try cari kat avon k~..thanks for the info..hehe~

NICK IRFAN said...

wah! lawa gak akak pakai tudung style mcm dlm gmbr ni ok gak la... slalu pmpuan ske pakai tudung mcm ni ape org pggl tudung ekin ker? ha!!! lagi 1 lagu ape kat blog akak ni best la sy nk download tp xthu tjuk...

NARDtheNERD said...

alah adek~...akak pakai tudung ni muka bulattttttt la...hahaha..tak suke...lagu tu tajuk dia ghost of u...MLTR nyanyi...lagu lame..hehe~

nurul nasriati said...

pkai la eye liner in 2 it..cam aku..bez2..xda cair2 n water prove..tp aku pny gliter2 sbb nak gedik2..hehe

NARDtheNERD said...

xmau la glitter~...x gothic la u..haha~..ingat nak beli secret mcm angah pakai..=))