Tuesday, March 30, 2010

~takziah eh silap tahniah~

salam and hye.

dah sampai pun angka 6888 tu. tau kenapa i pilih 6888?. sebab 6888 tu hari i lahir. 6hb ogos 1988. ooopppss. kantoi dah umur i. haha. bytheway congratulation to DIEABELLA. tak sangka ko menang. ape lagi?. tak reti reti follow i?. eh tak tak. i gurau je k. nak tengok apa hadiah tu?. ni haaaa.



ni je i mampu. hehe. i beli tapi tak cium dulu. kalau tak wangi ko jangan marah tau bella. diam je. muahahahaha.

http://emo.huhiho.com

laen kali kalau angka cun i wat lagi menda ni. maybe tunggu duit nuff dulu kot. i pun tak keja lagi. xelok kan membazir kan kan kan?. heheee.

tadi kuar pegi jalan jalan KT. hehe. pegi keluar makan ja pun kat mcD. pastu biasalah karok. and singgah pesta jap. eh pesta ke?. karnival kat batu burok tu kot. ingat nak overnight. tapi EIA belum study lagi. so tak jadi. huhu. lepas forensik baru nak overnight kot. ade sape2 nak ikut?..hehe.



eiji ni gambar punggung i pun nak snap. kan dah nampak betis i besar. now mesti semua tak mau kawen ngan i dah. sebab betis i besar. oh sedihh!.

xoxo



9 comments:

+dieabella+ said...

erkk??sebaye..kantaoi sudah..haha
cpt2 pos..hehehe..thanx!=)

adnil linda said...

cisss...rugi plak x jd pengunjung bertuah....

hehehheh

NARDtheNERD said...

dieabella..

haha..kantoi2..ok dear..nnt i post..=))

linda..

tu la ko...laen kali pulak k yunk..hehe~

BezBuddy said...

walaupun bella yg menang...still name ak ade kt situ...hahaha....tq nard...nt ktorg share...kn bella kn?lalala

NARDtheNERD said...

haha...a'ah diea..ko share la ngan die yek..cukupp tu untuk 2 org..haha~

blueCITY® said...

salam nard,
6888
hehheeh..
tahniah!!

NARDtheNERD said...

heee~...tahniah kat org yang menang tu sis..hee~

NICK IRFAN said...

eh! saya confius seketika hadiah ni akak bg kt diebella kan? hadiah ari jd dia ker? atau dia menang contest yg akak anjurkan???

NARDtheNERD said...

a'ah...akak bagi kat dia...sebab dia visitor akak number 6888 la dik...=)