Friday, March 26, 2010

~lihatlah dunia. dapat award lagi~

salam and hye.

harini cuti. bermakna kalau tak pukul 12 tak bangun lah kan. celik celik mata apahal panas gila ni. even i tido pakai spaghetti and shorts yang sangat sangat short pun masih panas lagi. oh well. terengganu memang hot u. especially UMT. tak ada tumbuhan. haesh. jembal inn lagi hot. bilik i dah macam sauna room. save my budget untuk pegi sauna. great.

http://emo.huhiho.com

ok. whatever. siapa suruh menginap di UMT kan. patut nya kau menginap la kat harvard ke oxford ke. sure kau tak peluh peluh time tido naddy. =)

okaylah. back to the main topic. dapat award lagiiiiii. hehe.

award dari MATDIN



dalam banyak banyak follower matdin. matdin letak jugak nama i dekat post tu. glamer i kejapp matdin. i loikee. hehe. thanks okay. malaysia pun tak penah menang piala ni. i dah menang dah. ehehehe. =)

Award dari MSUE



award ni dah penah dapat dari HASYIYA, MSUE bagi lagi. tak pa tak pa. mcsue awal awal dah kata bagi sebab layout i cantek. hehe. baru nak perasan sebab i yang cantik. ngeh ngeh ngeh.


haa...yang ni xpenah xdapat lagi. wah top blogger u olls. thanks MSUE. macam america next top model gitu. i loikee.. =)). tak habis habis berangan ke langit kau ni naddy. haesh.

lepas tu kena pas award ni kat 13 blogger. 13 banyak tu. mana i nak cekau ni. xpa xpa. i bagi kat sapa sapa i bekenan okeh?. hehe.

cik fasya

cik nasriati
miszteen
cik linda
puan hanis
cik hasyiya

done. those yang dapat award ni adalah orang yang i penahh jumpa in person. =))

oh 1 more thing. i menang cabutan betuah PANADOL. hoyeh hoyeh. =)

http://emo.huhiho.com



hah. takde pic i mana sah kan. gila besar lubang idung i. haha. =)

xoxo

13 comments:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

yes..dpt award lg..
yeahaa..
thanks2..~

NARDtheNERD said...

welcome..heheheee~

haslina said...

salam kenal dari saya haslina...

Hasyiya karimah adli said...

hahaha. tq nard. :)
trus sya balas nnt!

NARDtheNERD said...

haslina~

hai haslina..saya naddy..=)

hasyiya~

hehe..welcome..=)

Anak Jambi said...

nice info,,,,,salam kenal ya,,,

NARDtheNERD said...

salam kenal..=))

NICK IRFAN said...

wah! byk gak akak dpt award? hehee dn terima ksih jgk akak kasi awrd kat syyg entry bawah ni... hehe thnkz!!! :)

NARDtheNERD said...

byk ke?..alooo..nak lagi nak lagi..nak byk lagi..hehee..ok dik..sama2...=)

blueCITY® said...

salam nard,
lama tak singgah sini
semoga sihat dan bahagia selalu..
dapat awrd ya,
huhuhu

NARDtheNERD said...

hai sis~...

xpa sis~..kita sama2 bizi...heee~..jap gi kita gi blog sis k..=))

Hanis MY said...

nard..wah glamer sungguh u..sorry lambat reply..saya cuti sminggu.. mana satu award saya ni..pastu nka buat caner? kena post kat blog ke? oo sungguh jakun diwiku ini...

NARDtheNERD said...

hehe...award puan yang anugerah terhormat top blogger tu..hehe...tak post pun tak pe...post pun lagi takpe..heee~..=)