Wednesday, March 10, 2010

~gimme a high FIVE baby~

salam and hye

Ini adalah tag dari ciklinda pulak. perasaan i sekarang macam baru menang anugerah grammy award. ciklinda bagi kat i grammy award ni. mungkin tak payah pergi hollywood untuk dapat grammy award ni. dalam blog pun boleh...hehe.

http://emo.huhiho.com


-copy award ni ibarat dianugerahkan grammy award


-bagi tahu siapa dan makhluk mana dan link blog insan yang menganugerahkan award ni.
makluk ini namanya ciklinda. ciklinda ni penah jadi housemate i di B1 dulu.

-tajuk post mesti ade perkataan FIVE
jap nak pikir. =)

1)Five name that people called you
nard, naddy, kak long, won, nadia, nurul,...oh lebih lima dah. koya2. haha.

2) Five important dates in your life
6 august, 22 november, 23 september, 8 october....lagi satu maybe burfdayy anak i kot. haha.


3)Five things u did yesterday
pegi kelas EIA, pegi makan kat jembal food court, berangan, tido, gadoh...boleh gitu?

4)Five ways to be happy
ada boyfriend hensem, ada boifriend kaya, ada boifriend tough, ada boifren macho, and last but not least ada boifriend yang s
ayang i for who i am. =)


5)Five favourite movies
pisau cukur, sepi, sepet, talentime, the proposal...supportlah industri perfileman negara. TQ.

6)Five fave hobbies.
karaoke, karaoke, karaoke, karaoke and karaoke.. =)


7)Five favourite peoples
paris hilton, my mom, huhu, faizal tahir...and myself.. hehe..

8)Five favourite places for vacation
bali, genting, redang, manhattan....my home for sure.. =)


9)Five reasons your answer the survey
i love jawab survey, i have a lot of free time, sbb nak update, sebab excited, and sebab u ciklinda..=)

10)Five persons to tag

sapa nak kena tag bagitau la i..hehe~




thats all for todayy..esok i update lagi.hehe.

xoxo







6 comments:

sI tEDI said...

wah hobi dia..

NARDtheNERD said...

hehe~..best tau tedi~..hehee~

Hanis MY said...

wahh tu dia hobi nard..karok kuasa 5 hehe...

NARDtheNERD said...

hehee~..nasib baek kuasa 5 je kan..hehe~

NICK IRFAN said...

ape2 pun nice answer? hehhe pelik betol tag ni no 5 je dia nak... eh! sy tak kena tag ker? hehee

NARDtheNERD said...

adek nak kna tag ke?...hahah~..