Saturday, March 27, 2010

~my name is NADDY~

salam and hye.

bosan nye harini. tapi belum insaf insaf mau start study. apakah?. eventhough exam start this week. harini still ada presentation for EIA. naseb baek group i dah lepas. =))

oh. i perlu review pasal MY NAME IS KHAN. sebab i baru tengok minggu lepas. best best. sebab ada shah rukh khan. i tak kecewa pun tengok shah rukh khan tak sesempurna watak2 dia before this. serius tak meluat langsung. if orang laen yang jadi rizwan khan tu confirm i meluat gila gila. hehe.



movie ni over all pasal a muslim man who live in US. storyline adalah pada before, on and after 9/11. so. they show how people treat muslim after this 9/11. a sumthing that a world should know. pic kat atas tu is when SRK was arrested by security at the airport. they treat him badly. kesiann sangat. tengok tu SRK ada muscle besar besar. eheee. cair japp. =)



part ni time anak angkat SRK kena belasah sebab family dia nama KHAN. mati pulak tu anak dia. kesiann lagi sekali. pastu muka dia sangat sangat innocent time tu. cute oh. time ni i cam sedeyh gilak la. hehe.



haa. time ni ada sikit tunjuk hero dalam diri SRK. dia pegi selamatkan orang macam mangsa banjir la kot. pastu sungguh macam dia lah hero pada semua. ada sedikit tak logik. but abaikan je. hehe.



ni part last. finally, SRK dapat jumpa jugak dengan presiden amerika. gila lawak time ni. hehe. i suggest u all semua tengok cerita ni. ada mesej yang nak disampaikan. cool. =)

macam haram jadah je review. haha.

http://emo.huhiho.com



lagi lagi pic i. bosan. haha. ni time nak balik dari presentation EIA tadi.




oh eiji. i shoot ur pic sangat cantekk sekali kan?. i have a nice angle jugak kan?. bila nak bagi aku DSLR??. bagi hadiah birthdayy aku bulan lapan nanti taw eiji. taw taw. =)

xoxo


15 comments:

sI tEDI said...

tak terfikir nak tgk cerita tu! :)

~yna_kawaii~ said...

my name is yna..hehe
macam best!
mo tgk gakla nant~

NARDtheNERD said...

tedi~..

kena tgk kena tgk..sbb best..=))

yna~..

wajib tgk k..syok..hehe~

Mira Erika @myra said...

ish3..
bes kew?

hasyiya karimah adli said...

xminat sgt SRK ni.huhu.tp dgrnye best.kne tgk nmpknye.anywy, gd luck fr ur final exam :)

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

aah la..pic eiji tu lawa..cun2..~

ish..i nk tgk gak..tp dak2 ni xde lak..adoi.nk g amik ngn u,jauh sgt..~

NARDtheNERD said...

mira erika~

best dear~. xsempat nak sedihh dah gelakk..heee~

hasyiya~

tgk la u..best..=)..gud luck for ur final too..

fasya~

lawa kan..eheee..alaa..ua ade keta dear..mai je bilik i..hee~

+dieabella+ said...

aku pon da tengok!!
bes kan..
tp sedey la anak dia mati..sob3.

NARDtheNERD said...

a'ah..best best..sian kan..mati sia sia cam tu je kan...wuuhuu~

MiloMasihPanas said...

best sgt ke cte tuh?
lom tgok lgi nih..
tpi crite 3 idiots mmg stail~

NARDtheNERD said...

best. ada mesej la. tak sia sia tengok. 3 idiots best eyk?. okayy. nnt nak usha~..=)

blueCITY® said...

salam nard,
syuhhhhhhhhhhh g study dik
lalalla..
kirim salam kat srk bole?
heehheeh..

cumel je dia
bukan srk la
nard arh
hahaha

NARDtheNERD said...

hehe..

nak study la ni kak..hehe..
kem salam kat srk?..buleh buleh..hehe

heee..sis pun comell gak~..=)

NICK IRFAN said...

eh! cte SRk ni cte bru ker? xpnh dgr pun cte ni sblm ni? mcm best plak... nnt nk try tgklah....

NARDtheNERD said...

mmg best dik..pegi tgk taw...=)) hehe