Thursday, March 11, 2010

~nak ke taknak~

salam and hye.

esok ada anugerah bintang popular. geng geng karok i semua dah siap sedia. malam ni kena last check fitting baju. takut takut dah tak muat. yelah. dok umt ni makan tak jaga. kekadang sehari boleh dalam 10 kali makan. hebat tak?. haha.

lepas tu nak pegi ke red carpet terpaksa pinjam limo gigi besi. warna oren lagi. naseb baek lah ada gigi besi kaya tu. boleh melaram naek limo dia. mati i kalau eiji baca ni. muahahaha.

pastu i tengah fikir fikir ni. esok nak mekap ke tak nak?. kalau mekap sendiri. i mana reti nak mekap untuk pergi anugerah bintang popular ni. pegi pasar malam reti la nak mekap camane. pastu kalau mekap nanti mesti orang kata i pulun. huhu.

takut takut kalau mekap nanti jadi camni.



haaa.. camne? camne?.. tak pasal pasal nanti semua orang lari. okay okay. tak jadi mekap lah. haha.

untuk semua rakan rakan artis yang nak pegi anugerah tu esok. gila. selamat beronggeng.

http://emo.huhiho.com

love,


13 comments:

Hasyiya karimah adli said...

Hahahaha :) enjoy!

NARDtheNERD said...

i will~..hehe~

Hanis MY said...

wow wiii update jgn tak update, nama pemenang skali tau...i jamin dpt kat nard...

NARDtheNERD said...

okay2..hehe..alllaaaaa..mesti la i tak menang pn.Hanis..=))

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

haha..limo gigi besi kaler oren?
haha..adekah tett...~

same2..xmau mekap2..

NARDtheNERD said...

haha~..adela...mane bleh bagitau limo sape...=))

NICK IRFAN said...

ape2 pun klu sy tgk akak mekap ke tak mekap pun lawa jer? aiseh! hehe ape2 pun klu akak nk pergi anugerah bintang popular tu terpulang kat bf akak la dia ske akak mekap ke x? hehehe... hehe

NARDtheNERD said...

hehe..terer lah bodek akak adekk..hehe...bf?..haha`

blueCITY® said...

salam...

laaaaaaaaaa
malam ni ke anugerah tuh
heeeeeee
layan kat tv jer la
leh tgk artis2 melaram
leh kutuk2 ekekkek

layan jerk

tq singgah n komen blog biru
xoxo

para said...

ayakkk...apa pasal jadi itu macam...cun...hehehe

NARDtheNERD said...

kak biru~

a'ah...part kutuk tu yang best tu kan kakk..hehe

para~

cun ke?..tima kaseh..hehe~

NICK IRFAN said...

akak nard!!!!!!!!!!!!! cepat masuk blog sy!!!!!!!!!! nama akak ade sekali!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heeh

NARDtheNERD said...

akak on the wayy ni adekk..hehehe~