Friday, March 5, 2010

~i konfius~

salam and hye

i cuti tiga hari. sebab i study kat terengganu. ada cuti hari jadi sultan. eh. tak tak. cuti sebab pertabalan kot. tiga tahun i duduk terengganu. i masih konfius dengan cuti cuti kat terengganu ni. lets say. kalau kat KL la..if cuti jatuh pada sabtu or ahad. akan ganti pada hari isnin. tapi kalau kat terengganu. cuti jatuh hari jumaat atau sabtu. tak ada cuti ganti pada hari ahad. kenapa?.


http://emo.huhiho.com

lantak lah. kalau terengganu tak cuti pun. i masih boleh cuti suka suka hati i. i masih boleh pura pura macam ni.....'eh i thought harini merdeka day' padahal ni baru bulan march. kau merdeka ape naddy? timor leste?. muahahaha.



ni pic masa i nak tido semalam. tak mandi. haha. tengok gambar pun dah nampak busuk. sangat lah malas semalam. lepas balik makan semalam. layan ym and blogwalking. pastu tengok ketika cinta bertasbih2. i hate that movie. dalam real life ada ke lelaki yang terlampau desperate nak kawen sampai macam tu?. haesh.



http://emo.huhiho.com

whatever it is. esok nak kuar KT. hoyeh hoyeh. pura pura seronok. demm.

xoxo


12 comments:

sI tEDI said...

selamat bercuti 3 har nard!

NARDtheNERD said...

thanks tedi =)

cahayasuci said...

i yg duk cni pon xtau act biler cuti...hahaha....=P

NARDtheNERD said...

oh my dior~..u should have know..haha~..no wonder la i pun tak tahu..hehe..normal normal..

Hasyiya karimah adli said...

"best" nye kuar KT!!!!errrr.. :P
ala org bg cuti, cuti jelah.hehhe. xyah pikir2 lgi :))

pak dogol said...

salam dari pak dogol..

sila bertanya ke kaunter pertanyaan yang berhampiran..

bertanya sahaja ye nadd..

jawapan tiada sebab dah nama pun kaunter untuk pertanyaan..

muahaha!

NARDtheNERD said...

hasyiya~

a'ah kan..i patut cuti je tanpa banyak bunyi kan..hehe..

pak dogol~

tu la pak dogol..selalu kalau tanya kat kaunter pertanyaan mesti tak dapat jawapan kan...=))

NICK IRFAN said...

selamat bercuti! er.. ape2 pun mandi dulu tau... ade bau mashem la... hahaha sory gurau....

just call me uncle said...

uncle tengko gambar budak tak mandi dan gosok gigi disini..err sama lah kita hahahha

NARDtheNERD said...

nick~

hehe..mashem2 pun i wangi gak tau..hehe~

uncle~

eh..sama pulakk..i like i like~..teehehe~

NICK IRFAN said...

hai kak! sj jalan2 smbl tunggu entry bru dr akak... hehehhee

NARDtheNERD said...

hehe..dah ad entry baru..hoyeh!