Sunday, March 21, 2010

~awak nak tak?~

salam and hye.

lama kan i tak merapu kat sini. internet kat umt ni macam tak ada. jeles lah tu i selalu update blog. tutup pulak wiyerless kelmarin and semalam. ish. tak bleh tengok orang happy betul. hehe.


http://emo.huhiho.com

lepas tu siang siang tak boleh bukak fesbuk. abang abang hensem ptm dah block fesbuk. hebat lah diorang. kagum i. nak video cam dengan orang jauh kat new zealand pun tak boleh. kena block juga. memang rajen abang abang ptm ni. haesh.

hah. nak kecoh baju KAP dah dapat. yeay!. i memang beli dua colour. satu itam satu putih. yang putih i memang saja amik kecik. sebab nak nampak mantap. haha. tapi terkecik sangat sangat lah pulak. khairul faezi nak tak?. i bagi kat u?. hehe.



terkecik pulak gambar. hehe.

tadi dah present EIA. settle. naseb baek i tak keluar kan bunyi ghairah yang boleh buat orang terangsang macam satu group tu. eh eh. tarik balik tarik balik. nanti i kena saman. haha. mintak mintak la tak ada orang entech baca blog i ni. hehe.



mata bengkak tak tido siapkan EIA semalam. harini nak tido puas2. esok baru nak fikir thesis puas puas. bye bye.

xoxo




4 comments:

~yna_kawaii~ said...

samala..cni plak tyme sian wireless off..hukhuk...
anyway,chantek bju..AEC stand for??

NARDtheNERD said...

ooo..yeke lagi sadis..ehehe..aec stand for..analytical and enviromental chemistry..=)

NICK IRFAN said...

la..sian akak ape2 pun sabar la yer... nnt sy pergi jmpe abg tu suh buka kalau dorg x buka block sy belasah dorg tau... hehe

NARDtheNERD said...

heee~.wah macho la adik nak tlg belasah kan....cygggggg adik..hehe~