Sunday, March 7, 2010

~i SUE u~



salam and hye~

semalam cuti. so keluar pegi kT. i have to admitt yang sebenarnye kat kT pun boleh shopping. harga harga pun lebih murah dari kL. but i have to admit maybe the quality is a bit low. fashion flow here is a bit slow than kL. kat kL dah lame feymes, sini baru nak ade. lambat.



in the morning. tengah tunggu nor. gedik secara solo depan jembal inn. haha.



pic on the way ke kT. again. kelihatan lubang hidung i besar dari gadis laen. WHY?. amek kau i uppercase. hehe.




lepas tu the shopping marathon began. naseb baek i tak pakai heels. kalau pakai heels. confirm melecet. huhu. shopping like there is no tommorow. but tiba tiba balik kat kereta tengok we all kena saman plak. hai naseb. haesh.


http://emo.huhiho.com
marah betul sebab kena saman

tapi lepas bayar tu. tengok view atas payang tu sangat cantik. terus snap satu pic. gelak pakcik mpkt tu tengok i ngan eiji pulun posing.haha.



lepas tu jalan lagi..and then pegi ekspo kat dataran shahbandar if im not mistaken. i suke ekspo tu. like every sem i pegi if ade. syorga. hehe.



http://emo.huhiho.com
makan time

and then we heading to secret recipe. makan banyak sangat. sebab we just sarapan je before. tak amik lunch. and for the dinner. kita balas dendam. hehe.



nasi ape entah i makan ni. sedap lah jugak. but not too marvelous lah. cerewet. hehe.





time ni semua muka lapar. so tak vogue gitu. hehe.

tak best la kalau tak tayang apa yang i beli kan. actually banyak benda i beli. tapi i tayang yang paling i suka. ehehe.



muahahaha. sangat shanteqs okay. tak sabar nak pakai pergi kelass. i tau mesti u all kata. eh flat je takde heels pun. eh eh. my height is 168 sama dengan megan fox tau. dah cukop tinggi untuk orang asia i guest. kan?. hehe.



http://emo.huhiho.com
i have so much fun todayy. yeay!

ooopps.sebelum terlupa.

semalam kalau i tak silap. for the first time i jumpa kawan blogger. waaa. sis yang i jumpa ni adalah adek kepada aie aka mr.superman aka darkbatman (picit nama untuk pegi blog). wah. tak sangka ye sis aie ni belajar kat umt. *wink*. sis ni nama dia sis anne (picit nama untuk pegi blog). comell orang dia. hehe. oh. i love bloggers. u all semua friendly. love it lah~ =))

xoxo







20 comments:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

mr.superman neh ke yg u tny i tu?i mau terjah..xprnh tau agi name dia neh..

NARDtheNERD said...

terjah2...hehe~

para said...

dtg KT x bagitahu.....

ainilavia said...

btw pnah kna smn gak kt k.T..polis k.T memg ske mennyaman kot..haih!!!!

ainilavia said...

btw pnah gk kna smn kt k.T..polis k.T memg ske menyaman kot.haih!!!

NARDtheNERD said...

para~

i memang dok kT la dear~

aini~

a'ah...diorg tade keje laen~...

blueCITY® said...

salam nard,

kt?
heeeee
akak org ganu , tapi keje kat kl dik
heeeeeeeeeee...

tq singgah n komen blog akak
salam kenal2

xoxo

NARDtheNERD said...

oh. kita terbalik la kakk..sy study ganu..umah kat kL..hikhii..

okayy..salam kenal gak kak..nanti sy singgah blog akak k..=)

Hasyiya karimah adli said...

cantik kasut!!! :)

NARDtheNERD said...

thanks dear~...=))

NICK IRFAN said...

eh! terlupa lagi 1! akak kena tag!!!!!!!!! hehe

NICK IRFAN said...

wah! shopping ker? belanja sakan nmpk kak? hehe ape2 pun have a nice day!!!

NARDtheNERD said...

haha~..mane ade blanje sakan la adekk..hehe..oh kena tagg ye..i loikkeee~..hehe~

para said...

oh ye ke..hehe trg kat mana? kita jiran kot..hihi



polis kat negara zimbakwy je tak suka saman org...huhu

NARDtheNERD said...

hehe~..kat kuala terengganu..kamu kat mana para2?

mungkin patu pegi duduk zimbakmy...hahaha~

blueCITY® said...

tak sabo nak balik tganu
nak beli sutera batik
nak bznes kat opis
ekekkekek

tq singgah blog akak n komen
xoxo

NICK IRFAN said...

alo! saja jalan2 jer... nk tnye khbar? hehe

NARDtheNERD said...

akak biru~..

wah..memang untuk la kalu sis bisnes kat ofis cam tu..hehe

nick~

hye nick..windu akak eyk?..hehe..

Salbiah bt Karim said...

lama x balik ganu, waaa. dah 3 bulan x balik hehe

NARDtheNERD said...

hehe..3 bulan xde la lame kot..hehe..