Thursday, March 18, 2010

~adik kacak~

salam and hye.

hari ini pergi makan kat MZA dengan fiza. kebulur. tak makan dari pagi. sebab celik celik mata pun dah pukul 12.30. makan maggy je lunch. haha. well. tu lah life student U kan?.hehe.

my point here is nak bagitahu yang adik jaga kaunter kat MZA tu gila kacak. memang hensem tak boleh belah. muka setanding artis. patut ke esok i pergi MZA dan suggest kat adik tu supaya join hero remaja. atau pegi tayang muka kat yusof haslam. konfem kau kaya nanti adik kacak. hehe.

tak palah adik kacak. mungkin kau tak cukup stabil untuk seorang kakak macam i. yelah. kau kacak tapi kau jaga kaunter MZA je. i perlukan kacak yang mungkin seorang CEO syarikat telivisyen swasta. macam dato' farid tu. dia tu dah cukup kacak kot memandangkan kedudukan dia as a CEO. haha.

http://emo.huhiho.com

tadi jumpa majalah ni. tapi i tak beli pun.



mungkin patut beli. yelah. senang sikit nak aim jutawan jutawan yang ada kat malaysia ni. yang jadi cover ni is irfan khairy. tapi yang ni not available. kawen dah. tapi kalau nak pulun jadi no. 2 3 4..bleh ja. tapi tak best la kan. haha.

haha. ape pun. ni entry suka suka je. tak kesah pun kalau jodoh i tak kaya. apa yang penting. apa yang penting..kerjasama. dia mestilah cinta i sepenuh hati dia. for me, at least dia ada kerjaya tetap dah cukup. khairul faezi, engineer to be, belajar rajen2 ye awak..=)

http://emo.huhiho.com

xoxo


10 comments:

nurul nasriati said...

khidupan naddy tlh di pngaruhi oleh cita psau cukur..hehe

NARDtheNERD said...

hehe~..sikit sikit je..haha~

**Bila Comel Jadi Comot** said...

sila jejaki saya n dan jadi pengikut

NICK IRFAN said...

ha! hehhee ape2 pun sy doakan adik kacak tu dia ade jodoh dgn akak.. amin..eh! irfan khairi ni jutawan ker??? huh! bkn jutawan malaysia cina ker? dia ni no brapa??

NARDtheNERD said...

bila comel jadi comot~

okayy..=)

nick~

haha..asyik doa je dik..byk jodoh akak nnt,,hehe..irfan ni tak masuk list terjaya pun dikk,,tapi dia boleh tahan kaya la..hehe~

Hasyiya karimah adli said...

hasyiya likes this entry.haha

NARDtheNERD said...

thanks for liking this~..hehe~

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

test tinggi u..
hahahaha


link kamu :)

NICK IRFAN said...

harap sy pun dpt kaya mcm dia sbb nama pun dekat2 dh... hehehe

NARDtheNERD said...

tini~

hehe~..masa depann kena pikir dear..heheee~

nick~

okay..akak doakan..aminn~..hehe~