Thursday, March 25, 2010

~BBQ. eh eh barbeque.~

salam and hye

sori i agak busy. habis tunggang langgang hidup i because kena submitt thesis semalam. final draft thesis. thesis tu yang depa akan bagi marks. dah lah wat last minit. i really should blame myself. main main sangat. jadi macam ni lah.

okay benda dah jadi. lupakan je. dah hantar pun kan. lantak lah dapat marks berapapun kan. janji dah tak payah fikir pasal tesis. hilang beban kat kepala i satu. ringan dah oh kepala ni boleh wat head banging now. yeeehaa.

this picture is taken a day before the submitted day. muka i tak nampak risau langsung kan?.



eiji pun nak pulun jugak. haha.



tu la pasal. i main main sangat. malam tu baru hegeh hegeh nak buat table of content. then rasa macam nak nangis bila silap sana silap sini. hoho. betul betul mencabar jiwa remaja i. =)

on the night of the submitted thesis tu. we have make some BBQ dinner. sangat best. banyak food sedapp sedapp. jadi i pun makan banyak lah kan. haha. malam tu celebrate birthdayy Jay and shazwan. best.

these are some picture taken at the BBQ dinner. =)






jangan ingat i tak penah masuk dapur taw. heee.





abang abang yang rajen. ehem. rajen ke?. haha.





and the food!!. banyak lagi actually. nyum nyum. lapar pulak.



http://emo.huhiho.com

best sangat. macam kenduri dengan classmate. =)

xoxo


10 comments:

NARDtheNERD said...

ummi fitrah and tedi~

i ter REJECT komen u all. sowie...
hehe~

NICK IRFAN said...

perhhhh!!!!!!!!!!!! ayam dgn hotdog!!!!!!!!!!!!!!! sedapnyer... terliur tekak sy tgk.... nape msa buat jamuan ni x ajak pun adik akak yg nsem ni? kachewa sy... sob... sob.. hehehe

NARDtheNERD said...

a'ah la kan..telupa plak kat adek akak yang ensemm ni...hehehe..takpe..nanti akak belanje adek lah..hehe~

~yna_kawaii~ said...

wahh~
jadik lapar plak nii...hehe
rindu juga mo bbq ma kawn2..:(
gud luck 4 d thesis!:)

NARDtheNERD said...

thanks yna~...muahxxx~..=)

mIdI & sUe said...

nak nagi award kat awak ni...sila ambil si sini yea http://msueroomz.blogspot.com/2010/03/first-time-dapat.html

NARDtheNERD said...

okeyy dear...thanks =))..ehheee

mIdI & sUe said...

award kedua untuk awak atas layout awak yang cntik..amik disini yea

http://msueroomz.blogspot.com/2010/03/second-time-dapat.html

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

suka dgn itu hotdog!!

NARDtheNERD said...

msue~

thanks again dear~..=)

tinie~..

sedapp kann...lapa sudahh...wuuuwuuu~