Thursday, April 1, 2010

~takashi kaneshiro dan kondom~

hye and salam

i terlampau busy study. sampai terlupa i ada blog. okay tipu. study sambil blogwalking sebenarnye. tadi baru je habis exam EIA. oh tak pernah rasa susah sebegini buat exam. yelah. semalam tengah study EIA dan bosan. pastu untuk hilang bosan mula lah mengorat seorang mamat ni dalam facebook yang kalau tak silap. memang tak silap pun. amik jugak EIA. tapi dia course lain. course budak budak lelaki macho. memang keturunan course tu kot semua budak budak macho dan ensemm saja. mungkin dalam borang UPU untuk course ini salah satu syaratnye mesti macho. maka lahirlah mamat mamat macho dalam course ini.

dan mungkin dah basi cerita ni. nak cerita juga. haritu. i pergi guardian dekat giant KT. itu je lah tempat shopping kat terengganu. jangan tanya kenapa i aysik pergi giant dan mydin. i akan bagi penampar free untuk soalan itu. atau mungkin ciuman free kalau anda kacak macam budak lelaki diatas yang i mengorat di fesbuk itu. refer perenggan atas.

tengah i shopping beli sabun basuh badan. shower gel kalau nak lebih sedap bunyik sebutan di lidah. i jumpa seorang mamat satu kelas EIA juga. muka macam pelakon jepun, takashi kaneshiro. i tau eiji dah lama horny dengan budak ni since tengok 'aksi hensemm sampai malam teringat' time budak laki ni present haritu.

dan mamat takashi kaneshiro ni pun tegur eiji.

takashi kaneshiro : oit2~

eiji : ye?. muka besinar sinar tak leh belah jeling sotong kat i mamat takashi kaneshiro tegor dia.

takashi kaneshiro : mana satu nak beli ek?. nak prank kawan aku ni. i pun buat buat sebok pegi dekat sikit dengan mamat takashi kaneshiro.

eiji : eh. ape tu?. muka tulus budak tadika eiji terpampang jelas.

takashi kaneshiro : pandangan pelik satu das kat eiji. NI KONDOM LAH. muka takashi kaneshiro merah merah pink. haha.

eiji : tak tau yang mana elok. SEBAB AKU TAK PAKAI. bahaha.

takashi kaneshiro tu angguk and macam berfikir 2 minit. i rasa mungkin dia fikir ada ke perempuan pakai. eiji pulak pegi keluarkan statement AKU TAK PAKAI. mungkin takashi kaneshiro tu masih pening lagi sampai hari ni.

naddy: beli lah pink. i suka pink. =) sambil tangan tarik eiji pegi kaunter.

takashi kaneshiro : oh. pink best ek? ok!.

p/s: i paling tak suka orang mencarut. terus hilang respect i kat orang tu. kalau tak suka inform me dengan cara baik. i akan delete nama kau. no hal. menda kecik je pun. haesh la.

xoxo


17 comments:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

haha..kelakar seh..
dulu aku pn tatau tu kondom..igtkan chewing gum..gilak la..seb bek aku x beli..kalo beli,ish..mmg senget la..

psttt..sape mamat encem tuh..wink2..hehe

sI tEDI said...

kondom? erk!

NARDtheNERD said...

fasya~...

haha...mamat tu adalah...teeeettttt..mane leh kasi taw disini..heee~

tedi~..

erk!~

hasyiya karimah adli said...

hahaha. macam senget je mamat tu. eiji pun lawak jgak!

*nak tau jugak sape mamat tu*.hahah tibe2 mnyibok. :P

NARDtheNERD said...

heheee~...rahsia la sape mamat tuuu..heeeee~

blueCITY® said...

takashi?
kondom?

errrrrrr
kondominium tahu la
ekekkeek

NARDtheNERD said...

hehe~..tu la kak...sy pun mula mula igt kondominium....teehehe~

Shafwan-Wahab said...

hahahahaha... woi takeshi... ko nk buat apa tu.. ngok ngek...

Shafwan-Wahab said...

itu bukan Takeshi.. haha... dia adalah MIKI "citer yang ada Dr Asasa (BATISTA) apa ntah, x ingat tajuk..

XD

NARDtheNERD said...

YB~..dia takeshi la..sbb muka mcm tu...

Dr asasa?...mcm penah dgr disitu~...teehehe~

Shafwan-Wahab said...

Dr Asada ~ silap... hahaha... nnt aku promote post ni kat budak budak len.. XD

NARDtheNERD said...

hoish~..promote?..jangan!~...glamer aku nnt..hehe~

irene said...

haha...dr asada xcomel la...mickey lg comel la tok dia....mickey...lalalala..hahaaha

NARDtheNERD said...

irene~...

u kenal ke sape itu takashi in real life?...uhuuuu~

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

stelah rmai gler sruh ak bce post ko nie..
akhrnye bjye gk ak..
gilak btul jwpan eiji..
sgt sengal la ko nie naddy..
weh tlg update blog ak..
sgt mlas ma..huhu

Gift2u said...

babi ar, apsal kuar statement aku kawan gedik2 eiji. baik ko tarik balik nardy.

fuck ar!!!! nak blogging pon jage lah statement kotu. motherfucker tol!!!

NARDtheNERD said...

fadh~

haha. tu la fadh. blog utk suka suki. tapi ada orang amik serius plak kan.

gift2u

ko ni hisyam kot kan. nak membabi pulak kat sini. kalau kau marah tak payah nak mencarut dkt aku. aku boleh dengan senang hati delete je nama kau tu. tak payah emo emo. aku dah delete dah. sori la kalau kau marah. malas nak bergadoh menda kecik.