Saturday, April 3, 2010

~budak tecik~

salam and hye.

semalam pergi berfoya foya lagi. seronok. pergi makan celup celup and karaoke. lepas balik bilik. sambung tengok alice in wonderland. entah ke berapa kali entah jatuh cinta lagi dengan enchik jonhny depp. walaupun rambut merah gigi jarang tetap jatuh cinta juga. xpaham betul kenapa dia sangat adorable. =)

and then i end up tido dalam pukul 6 pagi macam tu. gila kan. jaga jaga hari ni dah pukul 2.30. gila hebat kau naddy. mungkin kalau semua isteri isteri di dunia mengamalkan gaya hidup macam i. mesti suami akan cepat sakit jantung dan mati cepat. kenapa tiba tiba i cerita pasal suami isteri ni?. ntahlah, lately banyak sangat orang kawen. terinfluence. =)




tadi i godek godek gambar family i. pastu ternampak pulak gambar gedik gedik baby fatina ni. pastu tengok sekilas macam muka shca la pulak budak tecik ni. eh. budak tecik kalau i jadi u kan.......kan......

i pi mengorat je fahrin tu tanpa segan silu.

xoxo


10 comments:

NICK IRFAN said...

eh! mmg sama la bdk kecik ni dgn scha! heheehe eh! cte alice 1 derland best ker??? cte dia sma mcm dlm buku ke lain????

NARDtheNERD said...

hehe..sama kan...cite dia best dik..mcm dlm buku..tapi lain sikit...jonhny depp ensemmm..=)

hasyiya karimah adli said...

aah..samelah.hohoh :P

NARDtheNERD said...

samekan...heee~

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

somel la budak tecik tuh..gewam2..~

NARDtheNERD said...

somell kan..i pun gewam gak..eheee~

~yna_kawaii~ said...

yala..ada iras2...ngorat fahrin ye??hehe

NARDtheNERD said...

mcm kan?...sikit la..heee...mesti la mengorat abg tough tu..hee~

blueCITY® said...

salam nard,
makan celup2 tu makan haper?
cicah roti ngan air ker
ekekek..

NARDtheNERD said...

tehehe~...
tak la akak..sotong celup tepung sebenarnye...kikikiki