Friday, April 30, 2010

~ camwhore KT ke KL ~

salam and hye.


lama tak update blog. dekat seminggu kot. sebab kalau pakai dial up sangat lambat. ni pakai streamyx ni laju la sikit kan. hehe. so dah boleh online secara normal. by the way, rindu tak kat i?. okey semua kata tak. nangis. =(

i dah tiga hari hibernate dalam rumah. sesi putih kan kulit muka dan badan dah start. alah, tahu lah kan duduk terengganu lagi lagi umt. campus by the beach lah katakan. buat kulit i jadi ala ala tanned macam miss hawaii. teeheee.

hmmm. i baru sedar yang bukan i sorang je suka camwhore. ada lagi rupa nya. masa balik dari terengganu ke kL hari tu. kak lang ikut. 8 jam oh naek kereta. mungkin patut beli ferari F1 sebijik guna pi terengganu. 3 jam je kot kalau ferari. bahaha.

ni minah suka camwhore. isk isk isk. masalah nya dia ni over daripada i. hadoila.


yang ni kau boleh bangga kak lang sebab nampak sikit comell.heh.


yang ni boleh lah. nampak kau gedik. tahniah tahniah tak sia sia i ajar. =))


yang ni?. adoila kak lang. sebab i kakak baek. i still cakap kau kiut. =))



okay i pulak. cis cis. bibir i macam ning baizura dari angle ni. cis cis. hehe.



naseb baik ada minah ni through the journey balik KL. ada la orang yang i boleh suruh buat itu ini itu ini. and ada jugak orang nak bergaduh. yela. kalau gadoh ngan emak i nanti dia tak belanja satar kat kemaman. sapa rugi?. hehe. =)

xoxo

13 comments:

sI tEDI said...

ekekekke suka yg gambau lubang hidung tu!

+akufobia+ said...

da lupa rasa satar maacam mana.da lama tak makan.haha.

NARDtheNERD said...

tedi~

hehe..nnt i bitau dia..kikiki

fobia~

sedapp la. sedapp..hehe.

athirah said...

laen kali kalau singgah kt kemaman, ckp la kt aku...mana la tahu kot2 time tu aku ada kt kemaman ke...

NARDtheNERD said...

ok thirah..i will..hehe..=)

NICK IRFAN said...

eh! smua dlm gmbr ni adik bradik akak ker? wah! comel2 gak dorg ni mcm akak jgk? psstt... kim slm kat dorg? hahahahaha

NARDtheNERD said...

oooo...nak ngorat eh?..ok ok..teeheee

darkbatman said...

hahaha..klaka la pic ne..sume cam xmature jer?hehe..

NARDtheNERD said...

yelaa..semua bawah umur lagi kann..lalala..=)

NICK IRFAN said...

eh! dorg smua umor brapa thn ek? kecik2 comel2 je semua... hehe

NARDtheNERD said...

baru darjah 4 adek..teeheee~

zulhilmi bdk blur said...

kiut ar kak lang tu...
bleh tak...
hihi

NARDtheNERD said...

teehee~..kakak dia kiut tak?..hehe