Wednesday, April 14, 2010

~ hina la i suka suka hati kau ~


salam and hye

nak publish ke tak nak. nak ke tak nak?. jap jap. pikir jap. okay okay i publish je la kan. buat pengajaran untuk diri i and untuk orang lain jugak. bukan niat nak kutuk siapa siapa. okay?

*picit gambar kalau nak lebih jelas*

first time oh i dapat comment macam ni. before this semua blogger sangat friendly. tak penah cakap cakap mencarut kat i. semua ada budi bahasa. yang ni satu je. buat i rasa macam oh hina nya i. sob sob sob.

i berblogging ikut sedap hati i lah kan. statement i suka hati la kan. kalau kau tak suka atau benci. belah je lah. tak heran pun kau tak baca blog aku. lagi satu. nama yang aku mention kat situ tu. tuleh nama penuh kau ke?. tak kan?. macam mana kau tau tu kau. gila perasan. macam kau sorang je kat dunia ni nama hisyam. duhh. and takashi kaneshiro tu. i tak penahhh pun mention sape. jangan perasan lebih okay.

moral kau memang sangat rendah. sampai kau sanggup guna semua perkataan busuk tu sembur kat i. mula mula memang i marah. tapi i pikir tak guna pun i marah. useless. i will never respect u as an human being. nak bergurau pun tak boleh. no sense of humor.

p/s : kurang kasih sayang kot. ke tak laku. bahaha.

xoxo


21 comments:

nurul nasriati said...

hahahaha..bajet dowh!
der,mcm la dia sorg ja kat dnia ni nama cam 2..len la nama aku..kan? kan? kan? hakhak!

NARDtheNERD said...

haaa..taw tak pe. nak emo emo mencarut pulak kan. teruknyeeee~

NICK IRFAN said...

hahahahahaha dia perasan la tu.... ape2pun abaikan je kak... ape2pun bg sy akak adelah blogger terbaik! hehe

NARDtheNERD said...

ala adikk...teharu gila akak dengar...adik pun blogger terbest gak penah akak jumpe..=)

darkbatman said...

asal 2?pelik benor nard..xde keje sgt kot dia 2?hehe

NARDtheNERD said...

ntah la dia tu aie. terlebih hormon kott time tu..hehe.

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

aiyoyoy
aku rasa pun betul la ko cakapa
budak tu kurang kasih sayang. hehehe
jom kita kasi BOOOOOOOOOOOOOO
sama dia

+dieabella+ said...

pe hal lak dia tuh..ignore jek nad..aku sapot ko..ngeh3..

NARDtheNERD said...

tinie

tu la kan..jom kita boooooooo sama dia..=)

dieabella

oh. aku sayang ko lebih la bella. muah muah muah. =)

qellissa said...

biasa lah tu, adat resam manusia..ade yg suka kita ader yg tak..wat bodo je ngan org camtu..siap nk maki2 cenggitu lak dia...sabar je lah ea..

NARDtheNERD said...

tu la kan...sabar je kann...huhu

farysa said...

mnusia ceni abaikn je
klo u pns kang die jgk yg ske

NARDtheNERD said...

mmg i abaikan pun..tapi i nak publish juga by letting peoples know how rude he is..=))

mish.qist™ said...

phewwww...
saba aja layan org cmni..

go, naddy!!

NARDtheNERD said...

tu la kan dear~...sabar je la...=))

Pandaman said...

sabo je lh yeks... :)

me suya said...

bia je la naddy..die piyed kot.. itu yg hangin satu badan tu.. naseb la hangin kan..xde la HANGIT ajork badan die di musim panas ni kann..heheehehe

blueCITY® said...

salam nerd,
heeeeeeeeeee..
1st time ya kena maki2 gitu
akak pun pernah kerna sekali
tapi dia tak tinggal link
huh!!
anggap semua tu cabaran kecik okay
teruskan menulis

sorry lama x singgah
line tenet borin arh
on off hukhuk

take care
xoxo

NARDtheNERD said...

thanks semua~...=))

zati said...

well..its quite long xbaca blog nard. yela, dlm fb nard pun da slow. well, first time komen. selama ni suka baca blog u je..hehe.

sabar ek. biasa la manusia . kdg2 cepat perasan. hahah.. mcm kelakar gak bla wat statemnt mcm tu. ade gak manusia yg xmatang cam die. janji kta wat hal kta n xburukkan org lain, biaq p jela wei.

NARDtheNERD said...

tekiu zati sbb komen blog kita..=))
u tak buat blog ke?