Sunday, April 11, 2010

~ gambar kualiti myspace~

salam and hye

pernah tak kau rasa boring gila. boring sampai taktahu nak buat apa. sebab bila study kau boring kau mula cari benda fun untuk hilangkan boring kau. semalam i study forensic. serius i rasa nak aplikasi kan boodstain punya teori kat sapa sapa yang durjana. hah. baru tau kan teori bloodstain tu betul ke tak. =)

semalam bosan gila. sampai i godek godek webcam tu untuk ambik gambar gedik gedik i. lepas dan penat camwhore edit pulak gambar tu. do u know how much u waste your time naddy?. daripada study tak masuk baik pegi main main kan?. kan? kan?. hehe.


first try. blur sikit. webcam je pun. duhh.



second try. besarnye lengan i. hahaha.



third one. homaigod. i sendiri tengok pun rasa ni poyo. =)



last one. tsk tsk tsk.

another entry that full of myself. bosan tak? bosan tak?. haha. next time kalau kau study and bosan. please play with your webcam. u will not be bored. ceh ceh. macam la semua orang suka gedik seperti kau naddy. =))

xoxo


12 comments:

NICK IRFAN said...

wah! akak ambil gmbr plak! akak ade webcam ker?? eh! ade ym x? nnt leh kita sembang2 smbil webcam? heehehe xde2 gurau je.. ape2 pun lawa la rmbut akak ops! hehehhehee

NARDtheNERD said...

eheee..adek jom ym..kita webcam..ehheee..rambut akak mane cantik dikk..kembang sajo,,,=)

farysa said...

i selalu buat
yay yay
dh jmpe geng
haha

NARDtheNERD said...

yay yay!
hehee~
jom kita geng~..=)

NICK IRFAN said...

eh! kak nard! kakak sy kata muka akak mcm pnh tgklah? akak pnh dtg kedah x? UUM? tmpt kakak sy study...

NARDtheNERD said...

uum?.
tak penah pun dik.
muka sama je kot..hehe.
kem salam kat kakak adek ye..=)

chacha said...

hohoh~~ sangat seronok ohh ber-camwhore...
kite same... :P

NARDtheNERD said...

yeay!..chacha kita geng jom..=)

zOuL_iMMe said...

ahaha..
pernah rasa boring?
pernah..sbb tu la entry kat my blog jadi camtu..haha

NARDtheNERD said...

ohohoh~...mesti u selalu borink kan kan?..teeehehe~

NICK IRFAN said...

ha! kakak sy minta maaf dia kata mngkin pelanduk 2 serupa kot? ha! dia kim slm balik kt akak..

NARDtheNERD said...

eheee~...xpe xpe..xkesah pun..teehehe..wsslm..kakak adik tgh cuti ke?