Friday, April 9, 2010

~dua kali dinner~

salam and hye

i baru bangun tido. lepas maghrib tadi tido dan sekarang baru bangun. penatnye mau study forensik. bila i nak study mesti i akan rasa ngantuk dan lapar. adakah rasa ini normal?. haha.

lately. i akan makan dinner 2 kali. it is not supper. its in dinner category actually. kalau supper selalunya orang akan makan biskut cicah kopi. ataupun roti planta dengan air teh ke. tapi i tak. 2 hari lepas i makan nasi goreng cili padi pukul 11.30. semalam kuew tiaw goreng pukul 1.30pagi. hari ni. mee goreng mamak. baru je abis tadi. dah dinner pun ptg tadi. tapi still i ada nafsu makan lagi. nafsu gajah betul. macam mana niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?.

ataupun i perlu fikir macam ni. i tak boleh makan banyak sebab i nak masuk rancangan gadis melayu. kalau debab macam mana mau masuk gadis melayu kan?. depa semua pinggang ramping dan cakap pun stlye slow slow manja. tapi sebenarnya i nak masuk gadis melayu sebab nak jumpa fahrin ahmad je. boleh macam tu?.

ehm. tak perlu jauh jauh pergi cari fahrin ahmad dekat gadis melayu. dekat UMT pun ada abang master muka macam fahrin ahmad. gila sama. tak dapat yang real pun takpalah. janji yang ini pun hot juga. =))


nampak tua. benci. tak gedik juga. benci dua kali. =)

paling benci. nampak gemok.

xoxo


11 comments:

ainilavia said...

its normal..
me too..
lapa 24/7 kot..haha~

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

fahrin ahmad umt?
i like!

NARDtheNERD said...

aini~..

yes. yes. finally ada orang normal cam i...teehehehe~

fasya~

i looikkee too~..=))

ainilavia said...

hee~
of coz la normal babe..;D

NARDtheNERD said...

heee~... =)))

NICK IRFAN said...

mmg normal kak mg klu nk study mmg mengantuk? hehe klu lapa tu pun normal? sbb sy kdg2 4 pagi pun sempat lagi pekena roti canai.. sbb flat sy ni dorg niaga 24jam? hehe

NARDtheNERD said...

hehe..a'ah kan dekk..mmg normal kan.. i looikkee~...=)

NICK IRFAN said...

hehehe eh! dlm gmbr ni mne ade nmpk tua kak nmpk still cute jer? aiseh! hehehehehehheehhe

NARDtheNERD said...

ecehhh~...kembang la i adekkk...hehehe~

ked :) said...

gemuk itu menawan..
hee :P

NARDtheNERD said...

betul tu ked..ehhee~..=)