Sunday, April 18, 2010

~ tahukah anda? versi nard naddy ~

salam and hye.

hari ini nak update pasal benda benda gembira je. tak mau benda tak gembira. even viva tadi i jawab macam haram. heh. who cares kan?. i jawab macam mana pun emak i akan still sayang i. abah i pun akan layan i macam biasa. tak ada apa yang berubah pun. *sedappkan hati sendiri* =)

hari ini. mari kita belajar pasal TAHU KAH ANDA?.

TAHUKAH ANDA
yang pertama.

tahukah anda bahawa follower i dah sampai 7000?.



bukan bukan. ini tipu saja. ini HANIS ZALIKHA punya follower. hahaha. bawah ini baru betul betul i punya. (T_T)//



ini TAHUKAH ANDA YANG BETUL2. tahukah anda follower i dah sampai 200?. oh. clap your hand!. mula mula dulu. i selalu sorok tempat follower ni. sebab takdak orang pun nak follow i. tapi lama2 i letak jugak. tapi nak ligan HANIS ZALIKHA tu payah kot. tunggu ada anak lima baru dapat follower cam dia kot. hahaha.

TAHUKAH ANDA yang kedua.

nuffnang rupa rupa nya sangat sayang pada i. dia bagi buffered earning kali kedua untuk i. dulu yang titus tu tak lumayan langsung. ceh ceh. tapi still thanks to nuffnang sebab bagi jugak buffered kat i. kali ini. julung julung kali. jeng jeng jeng. dapat tiga oh. kali ini macam lumayan jerk. hehe. ($_$)//


alololoh. kecik betul figure. *picit untuk jadi besat*.

ini betul betul i punya. bukan orang lain punya. *sambil kepala anguk2 dan tangan sibuk tekan keypad*. nuffnang mungkin dah jatuh cinta dengan i. tapi i selalu terlepas peluang bila nuffnang ajak pegi dating. dulu yang valentine tu, ni gatsby. tunggu la nyah. i balik kL semua event ada muka i. wakakaka.

TAHUKAH ANDA yang ketiga.

tahukah anda yang i dah nak balik kL this 24 april. *wink*. my lovely ex-schoolmates at setiawangsa. jom lets have some fun. kita dah jarang lepak lepak since everyone is busy dengan awek and boifren masing masing. we need to gossip!!. achap jom lah ajar i berdiet dengan jusmate5 kau tu. azery you owe me one meal since i tolong cover kau kat geng2 yang kau suka asmak. oops. dinie~ kita rumah je dekat tapi dah betahun tak jumpa. teh~ lama tak pergi rumah u dear. fiza~ jom battle karaoke. =))

okay. otak dah mula fikir katil kat rumah. heee~

xoxo

30 comments:

Mis Erika said...

wah2..followers dh smpai 200..thniah..hehehe :)

NARDtheNERD said...

tenkiu dear~...=))

+dieabella+ said...

aku xpenah dpt buffered lg..sob3...

NARDtheNERD said...

sabaq2..nnt dpt la..=))

sI tEDI said...

he he he..

kalau 7000+ pun apa salahnya

hasyiya karimah adli said...

hahahaha. eh, cmne viva td? uishh..giler ar rase td..T_T

anywy, suka ayat yg mak msg syg kita even xleh jwb VIVA!!! :P

NARDtheNERD said...

tedi~

betull tu tedi..apa salahnya..hehe..

hasyiya~

i pinjam ayat dr.K suatu masa dulu..eheee~

NICK IRFAN said...

buffered earning tu pebenda? slalu dgr org kata sy pun x thu sy dpt ke x? 7000!!! woo!! brpa tahun dia buat blog? mesti lama pnya la byk follower dia... ape2pun kak wlpn follower akak sikit jgn risau kita bermula dr bawah wlpn susah nnt lama2 byklah... hehe :)

NARDtheNERD said...

buffered tu best dikk...dapat byk duet..bleh tgk kat nuffnang pny page adik..betull tu adikk..adik ni sgt lah best..suke2..=))

hasyiya karimah adli said...

hahaha. yek? ptutla mcm prnah dgr :P

NARDtheNERD said...

a'ah~..hehe~..kem salam kat dia..=))

noor afzan said...

x lama dah nak balik umah..
haha~

NARDtheNERD said...

betul itu..betul..=)

اِسمِي نَادِيَة said...

tahniah2 follower suda ramai..:)

err..mau tnya sdikit..hehe

pe fungsi nuff tu sbnrnya..ramai yg suggest suh j0in..tp masih teragak2..uhukz...

NARDtheNERD said...

thanks dear...

nuff tu if ada orang click advs awk akan dapat duit. join lah. x rugi ape2 pun. =)

اِسمِي نَادِيَة said...

owhh..patutla dorg pakat suruh..huhu..puas depa ajak..:p

okeh2,..bakal dpertimbangkan..:)

thankz sis!..

NARDtheNERD said...

u are welcome my dear~..=))

hasyiya karimah adli said...

bisa diatur :P

NARDtheNERD said...

teehee~..=)

blueCITY® said...

salam,
nard, lama tak singgah sini ya

sihat ke?

tahu kah anda?
hahhaha

anda nak balik kl, akak nak balik terengganu da,
hehehhe...



resah hati ku
=(

NARDtheNERD said...

hehhe..
alaa..xdpt jumpe sis..hehe

resah jugak ni..=(

jane said...

tahniah dah sampai 200










hahhahahah
tp TAHUKAH ANDA kau sgt kelakar
aku tergelak jap baca

hahahha =)

n tahukah kau aku pon dah nmpk tilam memanggil2 aku?

hahah

NICK IRFAN said...

eh kak! buffered sy ade 2! hehe eh! akak ade 3 kan? mcm mne nk bg lagi byk? slalu blogworking ker? atau nk kena bg up traffic?

NARDtheNERD said...

jane..

thanks..aku kelakar ke weyh?..haha..i'll take that as a compliment k dear~..=))

nick..

adik kena up traffic adik ok...lg byk lg byk diorg bg buffered and lagi banyak duit..=))

NICK IRFAN said...

oh.. kena up traffic la? yg org klik nuff kita lain plak? wah! mcm2 nuff ni yer...

Love Says it All~ said...

check out the latest dates for makeup classes!!!

APRIL

24TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150
25TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150

MAY
8TH-9TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

**MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
**LUNCH PROVIDED
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
**LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
**BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)

NARDtheNERD said...

a'ah..mcm2 kan..xpe dik dia bg duit kat kite..=)

+akufobia+ said...

haa.sekarang baru tahu.

zati said...

beb... lama gile xjumpa dak exschoolmate.. nnt jgn lupa kim slam kat azery, dinie, n acap ek. ni fatin izzati kim salam. heheh. kalo dlm fb zati fiar la. kut2 la korg lupa ..hehe

enjoy holiday!
btw, tahniah follower da ramai..!

NARDtheNERD said...

hye zati..

ok thanks dear~...=)