Thursday, April 22, 2010

~lapan itu indah~

salam and hye.

lama gila i tak update blog kan. busy dengan thesis punya format. i am really freaking out bila format lari time nak print. memang rasa nak bunuh orang time tu. tensi oh. tapi. dengan bangga nya i nak bagitahu semua yang thesis i dah 100% siap. ohhhooo. yeay!!

okay lah. bayar hutang tag my deer matdin and cikeju. =))

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.

2. Select the 8th photo in that folder.

3. Post that photo along with the story behind it.

4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.

ooo..folder ke 8..pic no. 8 kan?. jap eyk cari. =)

tak suka pic ni atas sebab sebab tertentu. hehe. pic ni masa keluar makan pizza dengan geng karok. sebab servis pizza dekat KT sangat slow. sempat ambik pic berbakul bakul baru pizza sampai. lambat betul. haesh.

shielalatif * diea * bbhussain * emyqa

empat orang je lah. lagi empat hentam je lah sape2. hehe. =))

ada banyak sangat nak cerita ni. nanti i story banyak banyak. not in the mood la sekarang. mood nak rehat rehat je ni. =))

xoxo

14 comments:

sI tEDI said...

say cheeseeee!

NARDtheNERD said...

cheesee~..hehe,...

Shiela Latif said...

salam dear....adei...tak pasal2 kena tag lak...sabor jer..nanti sis amik yer..anyway thanks ingat kat sis k :)

mcjust.lol said...

kejuuu~~~ :P

NARDtheNERD said...

sis sheila latif~

its okay sis..xnak buat pun tak pe..i tag je..hehe..

mcjust~

kalau kejuu nnt mulot muncung..hehe~

NICK IRFAN said...

akak x tag sy ker? hehe xpe2 klu akak tag sy pun sy x thu nk buat.. sbb sy pening tgk tag ni ade folder no 8? semua no 8 jer??? hehe

[ : emyqa: ] said...

hehehe..
kalo xder folder no8 cmner..?
huhu

NARDtheNERD said...

adik nick~

alaaaaa..terlupa nak tag adik..hehe..nnt eyk akak tag..ade lg sebenarnye..hehe..

emyqa~

kalau takde...pili je gambar mane u suke..eeheheeh~

blueCITY® said...

7 itu indah...

lalalla


ahahhahah

NARDtheNERD said...

i belum temui keindahan 7 sis..teeheee~
=))

NICK IRFAN said...

hehehe xpe2 lgpn ade org dh tag sy tag ni... :)

+akufobia+ said...

haha.masa untuk jawab tag.

nurul nasriati said...

yea gmbar aku...!! hahaha

NARDtheNERD said...

yea!!