Sunday, April 4, 2010

~kekasih masa i belasan tahun~

salam and hye.

macam mana kalau tiba tiba. kekasih masa kau belasan tahun dulu. muncul kembali diruangan ingatan. ceh. ayat macam lagu rock kapak. haha. elok elok dah lupa. pastu teringat balik. dan semua kenangan indah dan pahit terbayang bayang balik. oh. sedih kot.

paling tak boleh blah. bila kekasih masa belasan tahun tu dah makin hensem. hensem dari balak kau sekarang. pasti kau menyesal tahap nak jilat balik ludah atau kahak. tu la orang kata. cinta pertama akan selalu dihati. oh comell nye.

semalam. tiba tiba je kekasih i masa i belasan tahun dulu muncul kembali. heh. terus macam jadi rindu kat dia. rindu nak tengok dia senyum. rindu nak dengar bisik bisik manja dia. rindu nak tengok dia main basketball. rindu tengok mata dia yang selalu usha i in a sexy way. rindu.

dan before tidor semalam asyik terbayang muka dia je. pusing sini dia, pusing sana pun dia lagi. pejam mata pun nampak dia lagi. macam mana ni. HE IS EVERYWHERE.

.
.
.
.
.
.
ni la kekasih i masa i belasan tahun dulu.



tengok dia punya senyum tu. im drooling. sluuuurrrrpp.


oh ini sangat hot kot. terlopong i sambil mata tak kelip kelip.


ini paling menggugat<---(betul ke eja?). serius ni yang buat i tak leh tido.

oh. dia lah kekasih i masa belasan tahun. sungguh kacak kan. tapi takpa. dah masuk alam 20an. i dah ada kekasih baru. kacak jugak. kacak itu penting ye. haha. yang ni kadang kadang dia mat rempit. kadang kadang dia anak halal. kadang kadang dia im not single. =)



p/s: credit to google, kekasih 1: chad micheal murray, kekasih 2: farid kamil.

xoxo


14 comments:

NICK IRFAN said...

omputih ni ape nma dia?? justin timberlake ker? ha! muka dia sejibik mcm spupu saya!!! serius!! skrg dia study australia... kt sna pun org kata dia adik laki dlm gmbr ni... hehe

NARDtheNERD said...

chad micheal murray la adek...eh betul ke sepupu adik cam ni?...ngorat skit....eheeee~

+dieabella+ said...

aku bg free kat ko farid kamil tuh...xsuke..serabai..haha

NARDtheNERD said...

bagus bagus~..tak banyak saingan oh. haha~

MisZteEN said...

owhhh!! no... xbley2... aku mrh nie!! farid kamil tu bf aku y ke-14 dulu kot..haaahah

NARDtheNERD said...

dia ni dok merayu2 kat aku...tu yang aku approve dia tuu....rimas i~....

JMR said...

wah2..tak sngka kekasih kecilmu omputeh ye..tp yg last tu cam org melayu je..mat rempit kan?:-p

NARDtheNERD said...

a'ah...org puteh lew...kikiki...a'ah..yg tu mat rempit oh..haha~

~yna_kawaii~ said...

wa...kekasih yg sgt hot2!!:D
[gedik mode] hahah...

nick-wah..kim salam ler ma kzen tu r..hahah :)

NARDtheNERD said...

hot kan? kan? kan?..teehehe

eh. kezen nick tu pun i pny..teehee~

F U N F A B U L O S I T Y said...

pandai nard pilih-sebab iras2 je muka dorg tuu-ngeee ;D

NARDtheNERD said...

a'ah kan...muka diorang nak dekat same..teehehee~

BUCAHNGEMBENG said...

ooh my lucas scott !!! cewahah haah one tree hill :))

NARDtheNERD said...

die ensem kan kan?...hehe~