Friday, April 16, 2010

~ pantai batu burok, kenangan terindah ~

salam and hye.

i tengah cari kekuatan untuk kembali tulis blog and blogwalking dengan gembira. fikir hari hari yang mendatang buat i rasa takut. rasa sunyi. rasa sangat gloomy. entahlah. sebab semua dah balik rumah. tinggal sikit je orang yang ada kat umt ni. sedih. tu yang buat i rasa tak best kot.maybe. huu.

semalam pergi jalan kat pantai batu burok. seronok jugak picnic malam malam kat situ. lomantik oh. if i ada boifren kat terengganu. hari hari i ajak pegi sana. berangan macam kat bali kejap. oh i looikeee. =)







best kan? best kan?. rasa macam kat bali kan?. teehehehe. sangat seronok rupanya lepak di batu burok malam malam. tapi jangan malam sangat. nanti kena ngorat dengan mat rempit. hehe. tapi kalau mat rempit mcm adnan sempit tak apa. comell oh. =)

di kesempatan ini. chewah. macam ucapan hari raya. hehe.

to my geng karok, thanks for being there with me. who always give me strength when i was down. when i was alone and lost. you were always there to cheer me up. sorry kekadang i garang, emo tak tentu pasal. biasala kan kekadang nak period memang macam ni. i keep all the memory with all of u with me. kenangan terindahh!. datang KL beritahu i. jangan segan segan. nanti emak i masak spaghetti untul you all lagi. thanks again. and i love u all. *nanges*.

xoxo


14 comments:

Hanis MY said...

nice layout..suka2, takde org ke masa u all tgh buat photo session tu.. btw sy pirvate jap..and dah invite awak...

NARDtheNERD said...

hehe..thanks..orang ada tapi gelap..tak nampak sangat..=))

+dieabella+ said...

nak jugak pegi...kat bangi nih xde pantai la plak..hehehe

NARDtheNERD said...

haha~...jom jom..abis tu kat bangi ada ape?..hehe~

blueCITY® said...

ooo kat batu buruk erk
masuk arh lepak dlm primula otel tuh, kalo fenin g terus hospital tuh, hahahaha...

ujung bulan ni balik tganu
yeayyyyyyyyy, leh makan nasi dagang
lalalal

NICK IRFAN said...

akak menghilang 2 hari ke mana kat? rindulah kat akak sunyi je hari xde akak? aiseh! hehehe welcome back kak! we all miss u!! hehe

Darkbatman said...

sempat lg berposing2 kat sane yer..mlm lakk 2.ahaha..jgn msl2 bw.. jom bw same2..

NARDtheNERD said...

sis biru~

eceehh..tau la expert pasal terengganu..hehe..waahhh..nasi dagang mmg sedapp..=))

adik nick~

hehe..akak ade..tapi internet slow..geram oh..=))

aie~

posing mestilah sempat...jom bw same2..heee~

zOuL_iMMe said...

jgn give up...update la blog selalu n blogwalking dgn happy..jgn takot,dalam blog xde antu, ade zombie je..hik3

NARDtheNERD said...

thanks zoul~...tp zombie pun i takutt gak..hehe~

NICK IRFAN said...

eh! best jgk tgk permandangan waktu mlm ni? akak dgn kwn korg 4org je ker? asal x ajak sy mst meriah siap nnt main gitar kt akak... aiseh! hehe

NARDtheNERD said...

hehe...wah siap maen gitar tu...teehehehe...=))

M a W a D D a H said...

cantik lor gambar-gambar kat sini...suka tengok...

NARDtheNERD said...

thanks adah...=)