Friday, February 5, 2010

~super senior~

hye and salam.

hari ni nak merapu sorang sorang. nak merapu tentang apa apa sahaja. pasal seluar koyak pun hari ni nak cerita juga. sebab dah tak ada modal nak cerita dah.

hmm. semua orang pernah ada crush kan. macam i. i memang batak and tak boleh tengok lelaki ensem. boleh kata i pilih rupa. macam kau lawa naddy. haha.

dia ni abang senior i. dah macam 6 tahun lebih tak jumpa. kalau ada anak dah masuk tadika kan. lama tu. pastu jumpa dia kat fesbuk balik. i anggap jodoh kami masih kuat. kau tak berhenti berharap lagi naddy?. hadoila.

dia ni sombong dulu dulu. dengan i je dia sombong. sebab dia tau i suka dia kot. dia put up price sikit. jual mahal. sampai satu tahap. i give up and let him go. pergilah kau. pergi pergi. aku tak pantas untuk kau. wah. speaking indon gitu.




lepas add dia. i pun tuleh la status puas hati i sebab jumpa dia kat fesbuk. memang special untuk dia la status tu. esoknya i tengok dia komen tanya sapa laki tu. eh. takkan i nak jawab. kau la tu bongok!. last last i reply no komen je. huhu.

well. nampaknya. u sedar yang u sombong dengan i. fuh. tolong jangan bagi i harapan. i tau u single. i memang selalu harap yang i dapat jumpa u balik.

  • i suka rambut kau. terpacak. dah 6 tahun. masih terpacak lagi. kau pakai gel brand apa?.boleh i beli untuk bapak i
  • i suka kau sebab kau capten rumah perdana. bila kau kawad aku nampak kau sorang je. yang lain macam tak wujud.'
  • kau KRS berjaya. hensem kau pakai baju hijau tu. weeweet.
  • sebab kau i nak masuk sangat kelas beta. walaupun kelas alpha lagi pandai.
hmmm. u. tolong jangan tanya apa u akan dapat dari i. tolong. sebab setiap kali u tanya. i pasti nak bahagia kan u. the truth is im afraid of being hurt by u again.


dah. one of the khairul in my life.



xoxo


12 comments:

JANETNORLIAH2001 said...

fuhh sadisnya klu sy xbrani plak nk ckp coz mlu ler dia bdak bijak sy sedang2 jer alah malu lku kna tolak saper ler diri sedar hahaha GILER LER caya u ; ))

NARDtheNERD said...

alaa janetnorliah~..kadang kadang usaha tangga kejayaan. hehe. cuba je. kalau dia rejek u. dia la rugi. hehe. =)

sI tEDI said...

seluar koyak?

NARDtheNERD said...

a'ah~..malu nak cerita sini tedi. hehe. seluar jeans pulak tu..teehehehe~

NICK IRFAN said...

2 la org kata klu jodoh x ke mana.. ape2 pun sy doakan dia jodoh dgn akak.. klu makan nasi minta jgn lupa jemput sy tau kak... hehhehehehhhehhehehehehheheheheh

MisZteEN said...

mmuahhahahahah
sluar koyak eh..wakakak
stylo la ko...!!
kire brani wt gtu... die 2 wt2 xphm plak.. bg sepok sedas dua la...kekekek

MisZteEN said...

mmuahhahahahah
sluar koyak eh..wakakak
stylo la ko...!!
kire brani wt gtu... die 2 wt2 xphm plak.. bg sepok sedas dua la...kekekek

NARDtheNERD said...

nick~

hehe~..hmmm..amin~...jgn risau dek..akak kawen nanti akak ajak adek...hehehe

asz~

mungkin bagi terajang lagi sesuai kot. hahaha. a'ah. seluar koyak dow. hahaha.

Hasyiya karimah adli said...

hahahah. terlalu open to confes, bt anywy, caya lah! hehe. p/s: bodo tul la mamat tu. sabar jela :) klo dia xkhwin lg, try je la usha, ne taw ade jdoh.haha

NARDtheNERD said...

haha..i dah give up oledi~...dia terlampau ensemm utk i..haha~

Hasyiya karimah adli said...

haha. alaaa,xbest la cm gini, awl2 da gv up :P

NARDtheNERD said...

tak awal la dear...kenal dia dari form 1...8 tahun dah...wajar untuk i give up..hehe~