Tuesday, December 29, 2009

~ingin menjadi model?~

salam and hye

penah tak i bagi tau kat u all dulu yang citacita i memang nak jadi model?..penah kan..haha..memang la i nak jadi model..i suke tengok amber chia tu...tak pon si naima mora tu...lawa wooo...tak pun hanis zalikha tu...tapi..i tak la vogue2 cam diorang..i biasa2 je...hehe..

pada suatu hari..i mean hari ni..i tengah blogwalking..tibatiba i nampak contest ingin menjadi model?...terus i daripada mengantuk yang sangat2 jadi fresh...macam tak pecaya..ada jugak agensi model yang gunakan medium blogging ni untuk cari model...i likeee...=))

to be honest...ni la petama kali dalam hidup i kenal dengan Hannah Talent...ye laa..i ni bukan penah telibat ngan mane2 modelling agency or session..i budak hingusan yang tak tau pape pasal modelling..oh sedih nye...T_T

okay lah..i intro sikit pasal Hannah talent ni okay...dulu2..hannah tallent dikenali sebagai M.S/Freelance.Modelling Co....aim utama Hannah Talent ni nak cari muka muka baru yang bertudung...tak kisah u all pakai shawl or tudung or even scarf...yang besh nye..Hannah Talent tak kesah of what sizes u are..tak kira la u pendek ke..u gemok ke..u dah tua ke...as long as u are still in this world...u have equal chances to be a model..menarik kan?..hehe

Hannah Talent sediakan portfolio untuk model2 ke tv commercial or anything promotional material...dengan ini Hannah Talent akan senang dapat kan client untuk model...waaaaa..mcm seronok kan?..hehe...Hannah talent pun ade sediakan portfolio online untuk model2 mereka tau...waaaa..mesra IT taw...hehe

best kan Hannah talent ni...kalau u all berminat boleh la join..picit je kat gambar bawah ni eyk..



i pun nak cuba naseb lah..tak menang pun takpe..adat lah tu..yang penting i cuba...kan kan kan?..tapi i memang suka tangkaptangkap gambar ni...macam boleh release stress gitu..mean..if i am a model...i can work under pressure la...hahaha...



i tak tau nape i pilih this pic..sebab nampak semua gigi i kot..boleh jadi model iklan ubat gigi..tak lah..tipu je..sbb ni gambar paling latest i..yang join contest ni semua pic diorg vogue2..malu i..hehe..

btw..Hannah Talent suh i tulis macam ni...

saya mengetahui blog ini dari blog nadia

sape yang tau blog ni dari blog i..sila link balik pada blog i okie...tentiu..

join ye korang..hehehe..

xoxo




12 comments:

Hannah Talent said...

hye nard..tq sbb join...

so skg ajak ramai2 join contest ini k..
nak menang 2 benda je.
1.pic yg cantik
2.ramai dapat tau contest ini dari blog u.

good luck!

nadia said...

eh,taw dr blog nadia ek?he3..

thankz..

bgs,jgn segan2..

kiter kene cbe kan?

xksh la owg nk ckp pe pun..ha3..

sme ngan nadia,nk sgt jd model..hu3..

semoga berjaya..

.cikfasya. said...

jadi model tudung??
aku pkai tudung pn senget..haha.~

adnil linda said...

wa...gooood luck...

Hanis MY said...

go nad! all the best...haha sgt kelakar la cid nad ni...

NARDtheNERD said...

hehe..

hannah talent..
thanks ya...hehe

nadia~

hehe..sape tak nak jadi model kan...

fasya..

alooo..tudung u tak senget pun darl...

linda..

jom join!

ms. hanis..

hehe..tentiu..jom join jom..hehehe..

afdhalluddin said...

wah....
sgt menarik...
heee..

NARDtheNERD said...

join la afdhal...

hehe

NICK IRFAN said...

fuyoo!!! jd model melalui blog? wah! akak masuk ker? smoga berjaya ok.. sy doakan akak menang.. amin..

p/s=eh! klu laki nk masuk boleh? atau contest ni terbuka pd laki jer?

NARDtheNERD said...

ala adek...konfom2 la akak tak menang..kikiki...join je..owner tu kate tak kira laki o popuan..leh join..hehe

Melz said...

good luck keh :) hehe

NARDtheNERD said...

thanks la melz...tapi mcm tak akan menang je... T_T hehehe