Monday, December 14, 2009

~kelas petama kimia forensik~

hye n salam..

arini dah start first class..guest what?..2 days ade class start pukul 8..thanks la kat fst.bagi kelas awal2 pagi kat aku.tau2 je aku suke bangun pagi.bahaha.

hari ni..ade class forensik je..serius seronok subjek ni...siapa lagi kalau bukan Dr.Marinah yang ajar forensik. as mukadimah, hari ni dr.Marinah bagi briefing pasal kes bunuh Meridith Kercher *mungkin aku eja salah*..teeehehe..



~meredith..victim~



~3 suspek utama..rudy herman guede,amanda knox and rafaelle sollecito~

serius best pasal cerita bunuh2 ni...the eager untuk tau sape sebenarnye the real killer sangat tinggi..kalau korang rajen boleh cari kat wiki pasal kes ni..aku malas nak taip..unless ade org kasi aku upah 1 word singgit.aku taip. seribu word pun aku sanggup.bahaha.

okay lah. aku sangat dalam mood forensik.okey tengah berangan bekerja macam dalam cerita CSI..cehhh..ntah ape2..baru belajar mukadimah dah excited..ntah2 susah bapak..siapa tau..hehe.



~bile nak keje ni..iskiskisk~

xoxo

5 comments:

.cikfasya. said...

nad..aku pn nga kompius2 neh..mau amik forensik ke x..
kot2 petrochem mmg xde utk sem neh..~

NARDtheNERD said...

yunk~..diorg btau petrochem mmg takdak diz sem...

emma:) said...

lagak sperti rjin stdy.keh keh :)

to0n ieday said...

wah...best giler kimia forensik..dh la slh satu cite2 aku dulu nk jd forensik!

NARDtheNERD said...

emma~

i mmg rajen study~..wakakakaka!..hangat2 tahi ayam kott..

toon~

sbb tu la i excited..=))