Friday, December 25, 2009

~candid photo contest~

hye and salam

sekarang ni i makin gigih join contest dalam blog. ye la..i kan giler glamour.hehehe.bila join contest ramai la orang datang jenguk blog i..jadi glamour kejap..haha..suka!!!

kali ni nak join contest ni pulak


http://aku-halim.blogspot.com/

kalau u all nak join contest ni pun boleh..bagi saingan sengit kat i...hehe..jom la join..bak kata orang dulu dulu..the more the merrier..

pastu owner contest ni pesan suh jadi follower die..okay dah jadi dah..paksa rela nampak?..hehe..gurau gurau..tapi i rela hati...heehe



tak ingat la bila ambik pic ni..tapi yang ingat time ni tengah field trip ekologi kat jambu bongkok..hehe..tengok la betapa i rajen..pegi hutan pun i bawak buku tau..hehe..

okay lah..thanks ye sebab buat contest ni..i like..=))

xoxo


2 comments:

NICK IRFAN said...

ade contest ape lak ni? mcm best jer.... dia nk gmbr2 kita ker?? eh! jgn bgtau pak mat tau! kantoi lak sy kang.... hehehe tp rasanya pak mat 2 x marah kot sbb anak dia gf sy! hahaha xde la gurau jer... :-D

NARDtheNERD said...

^_^