Friday, December 11, 2009

~kalau dah jodoh tak kemana~

i went to nor's room to sleep over..and as ussuall...she will bagi i tgk segala muvee yg die ade..hehehe~...*nor will always being nor*..

satu muvee yg i tertarik adalah muvee the proposal...emmmm...besh gak muvee ni..actually i tak nak lah wat review pasal muvee ni...hehe..saje mngedik nak cerita pasal hero muvee ni...

okay..mase kecik2 dulu..takde la kecik dalam form 1 gitu...i selalu tgk cite two guys,a girl and a pizza place...hmmmm...sekarang i dah 21 tahun*consider mude lagi okayy*...i tgk the proposal...

persamaan nye adelah heronye...dulu i tgk die muda...sekarang die dah tua sikitt...teeehehehe..adat lah tu kan..mne ade org mude selamanye..*edward tu sah2 penipu dan tak logik*...


ni mase beliau maseh remaja...



ni beliau ketika dah tua sikitt..

mungkin tak tua tapi matang...hehe..sebenarnye...sy suke die..n minat..sbb abg senior kat sekolahh dulu muke mcm ni...mmg jadi kegilaan kwn2 sy *dan juga sy..haesh..malu!!*...

walau ape pun..the proposal agak besh..=))

xoxo..


2 comments:

emma:) said...

naddy nti rpot sama dak ensem tu kot.hahahahah

NARDtheNERD said...

jgn jgn jgn~..hehehe