Thursday, May 27, 2010

~ wakaka ~

salam and hye.

semalam i tengok showdown2010. u all penah tengok tak?. alah. showdown2010 tu pertandingan menari. genre diorang hiphop lah. but ada jugak some of them yang shuffler punya budak. sangat cool okay. i tau tak ramai bloggers yang buat entry pasal showdown2010. mostly buat pasal AF8. urgh. serius i tak pernah suka AF. i siap join group 1000 000 orang benci AF dekat facebook. lantak la keyword masyuk ke apa ke pasal AF8 ni. i wont buat entry pasal AF. eeuuww.



okay. kenal tak ni?. okay for sure ada yang tak kenal. emak i dulu pun tak kenal dia ni. lepas tu bila sikit sikit i asyik tengok Alam's story tu. emak dah kenal siapa ini Alam. FYI, Alam is the winner of the So You Think You Can Dance Malaysia. Alam ni gila gila best bila dia menari. tak kelip kelip mata i tengok. weeweet. =))



ini adalah wakaka crew. i suka gila kat group ni. yang paling best ada Alam dalam group ni. ngaahahaha. sangat seronok tengok diorang punya style. u know, when i was in form 1 and 2. hip hop music was so "in" that day. i ingat lagi masa tu time birthday member i. boys ada battle battle breakdance. oh this show really reminds me zaman muda2 i. teruja okay. =)



ini adalah floor fever. diorang ni menari gila gila cun. judges pun asyik puji diorang je. sampai i pun terpengaruh la rasa diorang ni best. tapi memang best pun. best pada wakaka crew. ooooppsssie. sorry Alam dear. i have to be honest. =))

okay sayang sayang semua. kalau ada masa tengok eyh showdown2010 ni kat 8tv. hari rabu malam okayh. muah muah muah. =)

xoxo

23 comments:

Ery Farieha said...

i ske gk tengok
tp kdg2 lupe nak folo
hohoho
tp mmg cool gila lahh
yaa kita same. af? apekah? haha!

stiffler said...

ayark..pergi jugak...tak nampak u pun!

NARDtheNERD said...

ery farieha~

ngehehe..yes yes. jumpe geng dah...yippppiiee.

stiffler~

oh really. i pun tak nampak u. kikikikiki~

zyqa zaqy said...

baru je tgk tgk semalam..hehehe

NARDtheNERD said...

hehehe..best kan zyqa..=)

call me ali said...

yes,ali suke ALAM

NARDtheNERD said...

wah..best la ali ni..jom geng..hehe~

HonEyBuNNy said...

ala.....xdpt tgk sbb duk ostel...ngeh3

NARDtheNERD said...

olololo ciannye...=))

Nik Shazwan said...

reality tv show gak ke menda tu?

NARDtheNERD said...

a'ah...lebih kurang la nik..=)

jane said...

aku suke kalaau org tu panadai menari tanggoo~

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

hehehehe..
ko nie lbih krg sme jer cm ak..
ak pn nyampah gler kot ngn AF..
n ak mmg sgt ske tgk rncngan menari..
tp al lg mnat kwan Alam la..
Joe kot nme die..cumel!!hehe

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

hehehehe..
ko nie lbih krg sme jer cm ak..
ak pn nyampah gler kot ngn AF..
n ak mmg sgt ske tgk rncngan menari..
tp al lg mnat kwan Alam la..
Joe kot nme die..cumel!!hehe

yebbit + . + said...

i takpernah miss. ;)

GBC pon not bad.

NARDtheNERD said...

jane~

i pun suko tanggo jane. ngeh2...=))

yebbit~

yeay~..ada geng..GBC..giller battle crew kan?..

fadh~

yesyes..geng2..sbb ko tak suke af gak...=)

+akufobia+ said...

menarik tapi takde masa nak tengok.haha.

NARDtheNERD said...

hahaha~..lupa nak ckp ada ulang hari selasa...=))

maCy said...

mcm cool gila j..huhu

Fello Ariza said...

floor fever crew kalo x silap mmg feymes kan?..huhu

NARDtheNERD said...

macy...

cool la jugak...=))

fello arieza..

ye kot?..hehehe~

Alam Wakaka Crew said...

Alam here, thanks for the blog..!
will promote this too.!
my page alam wakaka in fb..!

NARDtheNERD said...

alam wakaka crew

omg. tak sangka u datang blog i. awwwwwwww. u all mmg sporting gilaaaaaaa. :P