Friday, May 21, 2010

~ siapa nak banner free!!! ~

salam and hye.

semalam, abang kal datang ke blog i. dia mintak tolong letakkan banner hensem dia kat blog buruk i ni. mula mula i nak mintak la kat dia sebulan rm500 sebab sewa tapak kat sini. tapi atas dasar perikemanusiaan tak jadi la mintak. bagi free je. hehe.


ni la banner abang kal. lawa tak?. lawa kan.

lepas tu i tanya dia. nak satu buleh??. sambil mata kelip kelip. dia kata boleh tapi kena buat menda ni.

1. Paste my banner onto your blog.
dah paste hokeyy. semalam lagi dah paste dah. =))

2. Make a new blog post about my banner to convince two of your blogger friends to paste it onto their blog too!
ni tengah buat la ni. 2 orang lagi. emmm emmm. siapa siapa sudi. silakan ye.

3. Tell them to do the same to get a free blog banner.
kalau korang nak free banner. boleh la buat macam i ni.

4. Leave a comment with links to your blog and two of your blogger friends, so that i can start designing and asking you how do you want the banner to look like.
ok. dah komen.

dearest kal.

im not really sure that i can attract 2 people to do this. but honestly, i really love your artwork. do one for me. i'll pay u rm5 if i fail to invite 2 other blogger to post this. okeyy kal?..hehe.

xoxo

13 comments:

tricksrex said...

weh aku nak bleh?haha

NARDtheNERD said...

bleh bleh~..
join la weyy..
sementara belum ramai join lagi..hee~

stiffler said...

me..me ..me like

NARDtheNERD said...

hehe...
me like too...=)

Mohd Haikal said...

waaaaahhh~
kal terharu
:')
tq tq tq tq tq tq tq tq
dh dapat due org nnti bg tau kal k?
kal designkn lawalwalwalwa pnye :)

NARDtheNERD said...

ngaahahahaha~
i will....
nnt design lawalwalwalwa tau...
=))

gades ain said...

erk. mao gak bole? hehehe :P

NARDtheNERD said...

boleyy boleyy..
join la kat blog abg kal tu..mention name naddy tau...
kikiki~

Anne Boleyn said...

cantik lah banner tu :)

+akufobia+ said...

simpan dalam kocek.

NARDtheNERD said...

anne...

santekk kan..=)

akufobia...

eh. dalam laci la. haha~

Frodo Baggins said...

wooohaaaa ~
itu mmg pink!


>>___<<

NARDtheNERD said...

pink itu macho frodo..=))