Friday, May 7, 2010

~ lagenda budak setan ~

salam and hye.

tadi tengok dekat youtube trailer filem lagenda budak setan. serius dulu dulu i minat jugak novel novel ahadiat akashah ni. masa tu. novel ahadiat memang kena la dengan jiwa i. yela. sekolah lagi masa tu kan. tengah bercinta monyet. dunia memang indah. hehe.




and memang nak pergi tengok filem ni nanti kat wayang. 3 june nanti. kalau tak ada siapa teman. i sanggup pergi tengok sorang sorang. ceh ceh. lagi lagi hero pujaan hati ada. Mr. Farid Kamil. serius i tak sabar nak tengok dia jadi kasyah. =)

i nak tengok betapa agungnya cinta kasyah kat ayu and betapa meluatnya watak azmi. novel ni memang ada soul. tapi filem dia belum sure lagi. apa apa pun. i just cant wait!!. over kan?. haha.



see. siapa kata i gedik. tengok muka i tu. garang je. muahahaha. =))

xoxo

9 comments:

ida said...

3jun erk..
okeyh..
ader r stoli nak tgok nanti..

mahira oya said...

semangat tu nk tgk..1 bln dr skang..

NARDtheNERD said...

ida~

yup dear~..jom jom..=)

mahira oya~

hee..semangat kan i?..hehe~

NiZaM Limited said...

haihs..tajuk budak setan tp cite penuh perasaan. mcm ali setan gak la ye. hehe..
papepon mcm best je tgk trailer dia. penuh conflict. dan paling best ramai aweks cun kat situ. mesti tgk ni. haha..

NARDtheNERD said...

a'ah la nizam...bila u cakap baru i perasan yg dlm tu ade byk awek cun..hehe~..=)

suka_haha said...

saya kata hik3x...

NICK IRFAN said...

eh! kak cte ni genre apa? hantu ke? lawak ke? fantasi?

NARDtheNERD said...

bluekk~..=))

NARDtheNERD said...

adik nick~..

cerita jiwang la...hehehe~